Evet arkadaşlar komut istemini açamıyorum. Görev yöneticisinden yeni görev olarak cmd.exe yazıp denedim, Windows sistem dosyaları içerisinden açmayı denedim, arama kısmından açmayı denedim. Her seferinde komut istemine tıkladığımda dosya gezgini klasörü açılıyor, bilgisayara bir sürü oyun yüklediğim için sistem geri yükleme yapmakta istemiyorum. Adware Removal Tool ve Adwcleaner ile tarattım bir sorun da yok. Yardımcı olur musunuz?
Yanlış yere yazıyorsun büyük ihtimal. Win + R kısmına cmd yazıp enter'a bas. Bunda da açılmaz veya hata ile karşılaşırsan bize bildir.
Sfc /scannow yap.
Hala olmadıysa powershell var onu aç.
Yanlış yere yazmıyorum hocam. Cmd açılmıyor. Windows dosyalarının içerisinden de buldum cmd yi yine aynı şekilde dosya gezginini açıyor. Powershell de bir sorun yok. Pc yi gece açık bıraktım 10 tane dosya gezgini klasörü açmış kendi kendine.
yanlış yere yazıyorsun büyük ihtimal. Win + R kısmına cmd yazıp enter'a bas. Bunda da açılmaz veya hata ile karşılaşırsan bize bildir.
Sfc /scannow yap.
Hala olmadıysa powershell var onu aç.
C:\Users\MSЭ\AppData\Roaming\System\svchost.exe
Bu dosyayı Virüstotalde taratıp sonuç linkini paylaşın.
Verdiğiniz raporlar doğru çıkartılmamış ve 2. rapor'un linki zaten doğru çalışmıyor.