Komut istemi açılmıyor

GSI raporunu doğru çıkartmamıştın onun linkinde sorun yoktu. Diğerinde vardı onu indirdim şuan.
O yüzden GSI raporunu tekrar uygulayın.

Dediğiniz işlemi tekrar uyguladım. İşlem bitince 6 tane Dosya Gezgini klasörü açıldı. Sanki program cmd üzerinden birşey uygulamaya çalıştı da cmd açılmadı gibi. Çünkü cmd yi her açmaya çalıştığımda aynı şekilde dosya gezgini klasörü açılıyor.

Yeni tarama GSI6_TENGRIKUT_MSİ_01_01_2018_17_39_15.zip — RGhost — файлообменник

Yine eksik çıkmış. Neyse Bitdefender kurulu gözüküyor onu kaldırın ve beni açık gördüğünüz zaman Teamwiever id şifre paylaşın bir kontrol edelim.
Bitdefender diye bir uygulama yok denetim masasında. Eksik çıkarma sebebi bence önce ki mesajımda söylediğim gibi programın işlem bitişinde cmd yi açmaya çalışıp açamamasından kaynaklı.
Pm atmayı bulamadım. İd:432 642 252 Şifre:5131

Cmd dosyası eksik değil. Kontrol ettim ve yönetici olarak çalıştırmama rağmen açmıyor.

Hocam genelde bunlar corrupt file dediğimiz şeylerden kaynaklanıyor.

Ve genelde insanlar bozuk dosyaların önemli arızalara yol açtığı Windows profili üzerinden kapsamlı bir çözüm gerçekleştiremezler.

Çünkü sorun artık parçalara ayrılmış ve etrafa dağılmıştır.

Yeni bir Windows profili oluşturup tekrar dener misiniz?

Edit:
Rapora bakacağım.

Windows 10 da cmd açmak için bende baya uğraşmıştım hep powershell açılıyordu.
Sonradan öğrendimki powershell açılınca cmd yazın enter tuşuna basınca cmd görevine dönüyor powershell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…