Komut İstemi Sorunu

Leon Kennedy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayarıma USB yoluyla format attım. Fakat ilk önce yedek dosyalarımı D diske aktardım, sonrasında C diski yani SSD'yi formatladım. Format attıktan sonra D diskten yedekleri alıp C'ye geçirdim ve ardından yine format menüsüne girip, D diski biçimlendir deyip çıktım menüden. Dün gece bir anda komut istemi açıldı ama saniyelik iş açılıyor kendiliğinden. "Cannot" yazıyor en üstte ama saniyelik açıldığı için sadece onu okuyabiliyorum. Bir sürü yazı çıkıyor, aniden kapanıyor. Az önce de aynısı oldu, bu sorunun sebebi nedir?

Ayrıca şöyle bir şey oldu, ben USB ile format atarken dosyalar kuruldu, yeniden başlatma çıktı. Sanırım bakmıyordum ekrana, yeniden başladı fakat yine format menüsüne attı. Ben de USB'yi çıkartıp format menüsünden çıktım. Sonra sistem hazırlamasına geçti. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat'tan Görev Zamanlayıcısı (Task Scheduler)'nı açın. Soldaki listenin alt başlıklarına bakın, listeden bir şeye tıkladığınızda ortadaki boş bölümde bilgiler çıkacaktır. Bahsettiğiniz CMD olayının ne zaman çıkacağını bu Görev Zamanlayıcısı belirtiyor. Düzenleme yapabiliyorsunuz, iptal edebiliyorsunuz, hangi saatlerde çıkacağını belirleyebiliyorsunuz. Neyin tetikleyeceğini dahi seçebilirsiniz herhangi bir işlemin. "Resim Yükle" butonunu kullanarak oradaki bilgileri bizimle paylaşırsanız yardımcı olabilirim. Soldaki listede Microsoft başlığı altında çok fazla başlık var, sadece Microsoft'a tıklayıp görselini paylaşın. Alt klasörlerine gerek yok ilk aşamada. Listedeki diğer ögelerin de görsellerini paylaşmanız gerek.

Microsoft'a tıklayınca boş gözüküyor fakat bir üst klasörde bunlar çıkıyor.
upload_2016-4-7_14-59-32.png

SlimCleaner yazanları sağ tuş tıklayarak iptal edin, silebiliyorsanız silin. Bir şekilde devre dışı kalsınlar. ACC yazana tıklayın, alta açıklamaları gelecek. Gerekirse onu da iptal edeceğiz. Dilerseniz Google Update olanları da iptal edebilirsiniz, size kalmış.

Açıklamada bu yazıyor. Windows'u etkinleştirmedim ayrıca bundan dolayıda olabilir mi? Ve dediğim gibi format bitince yeniden başlattı fakat yine format ekranına atıp kurulum yapılıyor yazdı yani en başta format ekranına attı özel ve yükselt ekranı filan bende usb'yi çıkartıp menüden çıktım ve sistem hazırlama ekranına öyle girdi. Sonrasında yedekleri aldım ve D'yi de biçimlendir yaptım. Bu adımlarda herhangi bir sorun yok değil mi? Win10 formatı ilk defa atıyorum.
upload_2016-4-7_15-7-8.png

Dosya Ekleri

• upload_2016-4-7_15-7-11.png
    upload_2016-4-7_15-7-11.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 193
Tekrar formata başlaması, sizin onu iptal etmeniz, bunların bir önemi yok. Sorun teşkil etmezler. BIOS'ta hala USB Boot aktif olduğu için, ve hala USB takılı olduğu için, tekrar format başlangıcı olarak algılamış. USB'yi söküp iptal etmişsiniz sorun yok. Windows'u etkinleştirme ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bence sorununuz çözüldü. ACC'yi de devre dışı bırakın. Bir süre bu şekilde kullanın, hata tekrarlarsa buraya yazıp bizi haberdar edersiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı