Leon Kennedy
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayarıma USB yoluyla format attım. Fakat ilk önce yedek dosyalarımı D diske aktardım, sonrasında C diski yani SSD'yi formatladım. Format attıktan sonra D diskten yedekleri alıp C'ye geçirdim ve ardından yine format menüsüne girip, D diski biçimlendir deyip çıktım menüden. Dün gece bir anda komut istemi açıldı ama saniyelik iş açılıyor kendiliğinden. "Cannot" yazıyor en üstte ama saniyelik açıldığı için sadece onu okuyabiliyorum. Bir sürü yazı çıkıyor, aniden kapanıyor. Az önce de aynısı oldu, bu sorunun sebebi nedir?
Ayrıca şöyle bir şey oldu, ben USB ile format atarken dosyalar kuruldu, yeniden başlatma çıktı. Sanırım bakmıyordum ekrana, yeniden başladı fakat yine format menüsüne attı. Ben de USB'yi çıkartıp format menüsünden çıktım. Sonra sistem hazırlamasına geçti. Yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca şöyle bir şey oldu, ben USB ile format atarken dosyalar kuruldu, yeniden başlatma çıktı. Sanırım bakmıyordum ekrana, yeniden başladı fakat yine format menüsüne attı. Ben de USB'yi çıkartıp format menüsünden çıktım. Sonra sistem hazırlamasına geçti. Yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: