K KİRLİ14 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer BOLU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Şubat 2025 #1 Merhaba. Bilgisayarımı rutin temizlikleri için bakıma soktum. Komut istemine (DISM.exe /online /cleanup-ımage /restorehealth /Source:C:\RepairSource\Windows /limitaccess) girdim ve başlattım. Yüzde 54.3'te sabit kaldı yarım saat oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Merhaba. Bilgisayarımı rutin temizlikleri için bakıma soktum. Komut istemine (DISM.exe /online /cleanup-ımage /restorehealth /Source:C:\RepairSource\Windows /limitaccess) girdim ve başlattım. Yüzde 54.3'te sabit kaldı yarım saat oldu.
Çözüm K K KİRLİ14 21 Şubat 2025 DellaPesco dedi: Enter tuşuna 2-3 defa art arda basıp deneyebiliriz, etki etmez ise mecbur bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat olmadı. Aç kapa yaptım. Aynı kodu tekrar girdim bu sefer takılmadan sorunsuz bitti.
DellaPesco dedi: Enter tuşuna 2-3 defa art arda basıp deneyebiliriz, etki etmez ise mecbur bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat olmadı. Aç kapa yaptım. Aynı kodu tekrar girdim bu sefer takılmadan sorunsuz bitti.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 46 Yer İç Anadolu 21 Şubat 2025 #2 Enter tuşuna 2-3 defa art arda basıp deneyebiliriz, etki etmez ise mecbur bekleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
KS KS K KİRLİ14 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer BOLU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Şubat 2025 #3 DellaPesco dedi: Enter tuşuna 2-3 defa art arda basıp deneyebiliriz, etki etmez ise mecbur bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat olmadı. Aç kapa yaptım. Aynı kodu tekrar girdim bu sefer takılmadan sorunsuz bitti. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
DellaPesco dedi: Enter tuşuna 2-3 defa art arda basıp deneyebiliriz, etki etmez ise mecbur bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat olmadı. Aç kapa yaptım. Aynı kodu tekrar girdim bu sefer takılmadan sorunsuz bitti.