Konami ID'de e-posta değiştirme

İşletim sistemi
Android

proibo5585

Centipat
Daha fazla  
Benim Konami IDM şu anda silinmiş bir e-posta adresine kayıtlı giriş yapmak istediğimde silinen e-posta adresine doğruluma kodu geliyor, göremiyorum. Giriş yapamıyorum. E-posta adresimi nasıl değiştiririm?

1. Konami ID destek merkezi'ne başvurun:

Konami ID destek merkezi ile iletişime geçerek e-posta adresinizi değiştirme konusunda yardım alabilirsiniz. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

Konami ID destek merkezi web sitesini ziyaret edin: Support | Konami Digital Entertainment,Inc.
"Hesap" kategorisini seçin.
"E-posta adresi değiştirme" seçeneğini seçin.
Talimatları takip edin ve gerekli bilgileri sağlayın.

2. hesap kurtarma işlemini kullanın:

Konami ID hesabınızı kurtarmak için bir işlem başlatabilirsiniz. Bu işlem, e-posta adresinizi değiştirmenize de olanak tanır. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

Konami ID hesap kurtarma sayfasına gidin: Indigo Pearl PressXtra.Net
"E-posta adresi" seçeneğini seçin.
Kayıtlı e-posta adresinize bir sıfırlama bağlantısı gönderilecektir.
Bağlantıyı kullanarak hesabınızı kurtarma işlemini tamamlayın ve e-posta adresinizi değiştirin.

3. Konami müşteri hizmetlerine ulaşın:

Eğer yukarıdaki yöntemleri kullanarak e-posta adresinizi değiştiremiyorsanız, Konami müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri temsilcileri, e-posta adresinizi değiştirmenize yardımcı olmak için size özel talimatlar sağlayabilir.

Konami müşteri hizmetlerine ulaşma yolları:

E-posta: Support | Konami Digital Entertainment,Inc.

Ek bilgiler:

E-posta adresinizi değiştirirken, yeni e-posta adresinize erişiminiz olduğundan emin olun.
E-posta adresinizi değiştirirken, Konami ID'nizin kayıtlı olduğu tüm platformlarda (oyunlar, web sitesi vb.) E-posta adresinizi güncellemeniz gerektiğini unutmayın.
E-posta adresinizi değiştirirken herhangi bir sorun yaşarsanız, Konami ID destek merkezi veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Bu video dan yardım alabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı