Kondenser mikrofon dizüstü bağlantısı nasıl yapılır?

MrTanrikulu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ve günaydın. Geçen gün şunu mikrofon satın aldım, bugün geldi. Ancak bu konularda biraz cahil olduğum için bunu bilgisayarımda çalıştıramadım.

Çünkü kondenser mikrofonmuş, güç gerekiyormuş. Bilgisayarım, Monster Abra A5 v9.2.3'tür. Biraz araştırma yaptım, sanırım bunu çalıştırmanın tek yolu 48V Phantom Power Supply almak. Şimdi takıldığım nokta şudur;

Bu güç kaynağını alsam yeterli midir? Sonra başka bir şey daha lazım olmasın. Mikrofon alayım derken toplam 500 liram gidecek gibi görünüyor zaten. Bir de bu güç kaynağından başka çalışmasının yolu var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3, 5 mm jack ile bağlandığı yazıyor. Keşke USB condenser mikrofonlardan alsaydınız. Kendini besleyebilen USB mikrofonlar var ve böylece ne ses kartı ne de Power Supply almanız gerekirdi.

Evet, Jak'ten başka bağlantısı yok. Bilemedik işte ne yapalım. Power Supply mecburen alacağız sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı