B Barış Arslan 45 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #1 Evde konfeti var. Bu konfeti ile torpil yapabilir miyim? Bunların içinde potasyum nitrat bulunuyor mu?
Evde konfeti var. Bu konfeti ile torpil yapabilir miyim? Bunların içinde potasyum nitrat bulunuyor mu?
pempepastirma Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #2 Yapma
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 12 Mart 2025 #3 Buraya cevap yazınca sabah ifade vereceğimi biliyorum. Yanıcı ve patlayıcı ürünler ile oyun oynamayın. Son düzenleme: 12 Mart 2025
Buraya cevap yazınca sabah ifade vereceğimi biliyorum. Yanıcı ve patlayıcı ürünler ile oyun oynamayın.
B Barış Arslan 45 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Buraya cevap yazınca sabah ifade vereceğimi biliyorum. Yanıcı ve patlayıcı ürünler ile oyun oynamayın. Genişletmek için tıkla... Basit bir deneyden ne olabilir ki?
Sakuya Izayoi dedi: Buraya cevap yazınca sabah ifade vereceğimi biliyorum. Yanıcı ve patlayıcı ürünler ile oyun oynamayın. Genişletmek için tıkla... Basit bir deneyden ne olabilir ki?
yusuf7878 Megapat Tekniker Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.702 Makaleler 13 Çözümler 136 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #5 Barış Arslan 45 dedi: Basit bir deneyden ne olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Kuzenim torpil patlatırken birisi elinde patladı ve şarapnel parçaları kanına yaralar açtı böyle deneylerden uzak durun.
Barış Arslan 45 dedi: Basit bir deneyden ne olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Kuzenim torpil patlatırken birisi elinde patladı ve şarapnel parçaları kanına yaralar açtı böyle deneylerden uzak durun.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 12 Mart 2025 #6 Barış Arslan 45 dedi: Basit bir deneyden ne olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Eğer içinde pul ve kağıt bulunan konfetilerden ise elinizdeki konfeti onunla yapamazsınız. Onların içinde küçük bir basınçlı gaz tankı var bükünce oradan çıkan tazikli gazın etkisi ile patlıyor konfeti. Velhasıl kelam bununla torpil yapamazsınız.
Barış Arslan 45 dedi: Basit bir deneyden ne olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Eğer içinde pul ve kağıt bulunan konfetilerden ise elinizdeki konfeti onunla yapamazsınız. Onların içinde küçük bir basınçlı gaz tankı var bükünce oradan çıkan tazikli gazın etkisi ile patlıyor konfeti. Velhasıl kelam bununla torpil yapamazsınız.
B Barış Arslan 45 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #7 Ben direkt torpil alacağım uğraşmaya değmez zaten olacağı da kesin değil