Konfulon MK40 alınır mı?

Ahmet2Ahmet

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba klavye alacağım 1000₺ maksimum bütçe ayırdım. Mekanik klavye baktım bu denk geldi. Forumdan arattım çıkmadı. Bu klavyeyi kullanan var mı?
Önerir misiniz?
Ya da bu fiyat bandında mekanik klavye tavsiye edebilir misiniz?
Çocuklarım araba oyunu oynuyorlar yer - yön tuşlarını kullanıyorlar, bu tuşların olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimde 800 TL falan oluyor.
Tam klavye istersen bu da güzel en az 2 sene götürür.

Son düzenleme:
Paylaştığım ile bu lenovo arasında çok fark var mı?
Birde çok bilgim yok ama bir kaç yorumda eğer oyun için alıyorsanız Red switch tercih edin deniliyordu.
Tam klavye olması şart değil sadece yer yön tuşları da olsa yeterli. sayıların olduğu kısım olmasa da olur.

Paylaştığım ile bu Lenovo arasında çok fark var mı?
Bir de çok bilgim yok ama birkaç yorumda eğer oyun için alıyorsanız red switch tercih edin deniliyordu.
Tam klavye olması şart değil sadece yer yön tuşları da olsa yeterli. Sayıların olduğu kısım olmasa da olur.

Paylaştığın markayı hiç görmedim sanırım markasız Çin üretimi bir şey Lenovo klavyenin tam olmayanı arkadaşımda var hissiyatı ve kalitesi çok güzel 1 sene oldu sanırım alalı hala sorunsuz kullanıyor. Switch rengi senin keyfine kalmış bir şey rengi değil kalitesi önemli markadan markaya değişiyor ama mavi olanın sesi yüksek bence kırmızı daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı