SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 3 29 Temmuz 2022 #11 ErenBcn dedi: 228 TL’ye HyperX Fury S Pro vardı en son Amazon’da. 228‘e çıkabilirseniz en iyi seçenek o. Genişletmek için tıkla... Peki RGB olarak hangi mouse padi önerirsiniz?
ErenBcn dedi: 228 TL’ye HyperX Fury S Pro vardı en son Amazon’da. 228‘e çıkabilirseniz en iyi seçenek o. Genişletmek için tıkla... Peki RGB olarak hangi mouse padi önerirsiniz?
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #12 SalihReizz dedi: Peki RGB olarak hangi mouse padi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Porge'nin RGB mouse padi var, düz siyah. O olabilir.
SalihReizz dedi: Peki RGB olarak hangi mouse padi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Porge'nin RGB mouse padi var, düz siyah. O olabilir.
SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 3 29 Temmuz 2022 #13 ErenBcn dedi: Porge'nin RGB mouse padi var, düz siyah. O olabilir. Genişletmek için tıkla... Tam istediğim şekilde bir pad. Ayrıca fiyatı da uygunmuş. Siz hiç kullandınız mı peki? Dokusu nasıl? Bu arada mousem Rival 3.
ErenBcn dedi: Porge'nin RGB mouse padi var, düz siyah. O olabilir. Genişletmek için tıkla... Tam istediğim şekilde bir pad. Ayrıca fiyatı da uygunmuş. Siz hiç kullandınız mı peki? Dokusu nasıl? Bu arada mousem Rival 3.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #14 SalihReizz dedi: Tam istediğim şekilde bir pad. Ayrıca fiyatı da uygunmuş. Siz hiç kullandınız mı peki? Dokusu nasıl? Bu arada farem Rival 3. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. Normal Porge mouse padlerden daha kötüdür muhtemelen ama bu bütçede en iş yapacak RGB mouse pad budur diye düşünüyorum.
SalihReizz dedi: Tam istediğim şekilde bir pad. Ayrıca fiyatı da uygunmuş. Siz hiç kullandınız mı peki? Dokusu nasıl? Bu arada farem Rival 3. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. Normal Porge mouse padlerden daha kötüdür muhtemelen ama bu bütçede en iş yapacak RGB mouse pad budur diye düşünüyorum.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.261 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #15 @SalihReizz Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm Rgb Siyah Oyuncu Gaming Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm Rgb Siyah Oyuncu Gaming Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com RGB istiyorsanız alınabilir.
@SalihReizz Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm Rgb Siyah Oyuncu Gaming Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm Rgb Siyah Oyuncu Gaming Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com RGB istiyorsanız alınabilir.
SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 3 29 Temmuz 2022 #16 Peki Porge mi Xrades mi hangisi daha kaliteli?
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #17 SalihReizz dedi: Peki Porge mi Xrades mi hangisi daha kaliteli? Genişletmek için tıkla... Kalite farkı pek yok.
SalihReizz dedi: Peki Porge mi Xrades mi hangisi daha kaliteli? Genişletmek için tıkla... Kalite farkı pek yok.
SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 3 29 Temmuz 2022 #18 ErenBcn dedi: Kalite farkı pek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, seçim bana kalıyor o zaman. Peki ya bu mouse pad nasıldır? Desenli olması ilgimi çekti açıkçası. Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
ErenBcn dedi: Kalite farkı pek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, seçim bana kalıyor o zaman. Peki ya bu mouse pad nasıldır? Desenli olması ilgimi çekti açıkçası. Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #19 SalihReizz dedi: Anladım, seçim bana kalıyor o zaman. Peki ya bu mouse pad nasıldır? Desenli olması ilgimi çekti açıkçası. Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Kalitesiz duruyor açıkçası.
SalihReizz dedi: Anladım, seçim bana kalıyor o zaman. Peki ya bu mouse pad nasıldır? Desenli olması ilgimi çekti açıkçası. Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Battunique 78x30 Desenli Rgb Led IÅıklı Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Kalitesiz duruyor açıkçası.
SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 3 30 Temmuz 2022 #20 ErenBcn dedi: Bir fikrim yok. Kalitesiz duruyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, önerdiğiniz padleri değerlendireceğim. İlginiz için teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
ErenBcn dedi: Bir fikrim yok. Kalitesiz duruyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, önerdiğiniz padleri değerlendireceğim. İlginiz için teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.