B Bedirhan14 Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Konfulon V5 klavyeme aşağıdaki Switch'leri almayı düşünüyorum uyar mı acaba ? Outemu Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 6 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol SPELT Outemu Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 6 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.google.com
Konfulon V5 klavyeme aşağıdaki Switch'leri almayı düşünüyorum uyar mı acaba ? Outemu Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 6 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol SPELT Outemu Kırmızı Mekanik Klavye Red Switch Yedek Tuş 6 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.google.com
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Klavye hot-swappable değil diye biliyorum. Yani switchler lehimli. Yapılsa da fazla uğraştırır. O uğraş bu klavye bu switchler için değmez diye düşünüyorum. Size kalmış.
Klavye hot-swappable değil diye biliyorum. Yani switchler lehimli. Yapılsa da fazla uğraştırır. O uğraş bu klavye bu switchler için değmez diye düşünüyorum. Size kalmış.
B Bedirhan14 Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 Hocam lehimi yapabilirim diye düşünüyorum ancak Switch'ler uyar mı emin değilim o yüzden yazdım bir de Switch'ler uyar mı acaba?
Hocam lehimi yapabilirim diye düşünüyorum ancak Switch'ler uyar mı emin değilim o yüzden yazdım bir de Switch'ler uyar mı acaba?