[Konsept] Windows 12 görüntüleri

Windows 11 en iyi tasarımlı Windows bence. Biraz da Mac havası katmışlar tam olmuş.

Aşko-kuşko havasında bir konsept olmuş. Şirin duruyor sadece. Hiç profesyonel durmuyor. Umarım gelecek işletim sistemleri buna benzemez.

Keşke Windows da Linux gibi kolay özelleştirilebilse. Windows 10 ve 11'in temasını hiç beğenmiyorum çünkü.

Hani Windows 10 sondu? Vallaha ben 1-2 yıl sonra 11'e geçmeyi düşünüyordum, 12 çıkarsa 11'i atlasam mı?

Hani Windows 10 sondu? Vallaha ben 1-2 yıl sonra 11'e geçmeyi düşünüyordum, 12 çıkarsa 11'i atlasam mı?

Kendi fikirim ama sanki Windows 11 tutulmayacakmış gibime geliyor Windows 12'i çıkartırlar büyük ihtimalle

Keşke Windows da Linux gibi kolay özelleştirilebilse. Windows 10 ve 11'in temasını hiç beğenmiyorum çünkü.
Keşke, isteyen kişiler için görev çubuğu yeri vs. vs. değiştirme, tasarımlarıyla oynama gibi şeyler için kolaylık sağlasalar internetten güzel temalar indirsek falan çok güzel olurdu. Kendileri beceremiyor malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…