Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Kasım 2021 #21 bilgisayar noobu dedi: Hiç sevgilim olmasa da, çok az kız arkadaşım olsa da ben bu işi başaracağım. Genişletmek için tıkla... Bir gün "sevgilim oldu" diye bir konu açmanı görme isteğiyle. Forumca rahatlayacağız.
bilgisayar noobu dedi: Hiç sevgilim olmasa da, çok az kız arkadaşım olsa da ben bu işi başaracağım. Genişletmek için tıkla... Bir gün "sevgilim oldu" diye bir konu açmanı görme isteğiyle. Forumca rahatlayacağız.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #22 ırmakovski dedi: Arkadaşın amacı kız olduğu için böyle konu açtı zaten. Genişletmek için tıkla... Bolca kız olacak demesinden anlaşılıyor zaten.
ırmakovski dedi: Arkadaşın amacı kız olduğu için böyle konu açtı zaten. Genişletmek için tıkla... Bolca kız olacak demesinden anlaşılıyor zaten.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #23 ırmakovski dedi: Arkadaşın amacı kız olduğu için böyle konu açtı zaten. Genişletmek için tıkla... Lütfen beni utandırmayın. Konser bahane kızlar şahanee.
ırmakovski dedi: Arkadaşın amacı kız olduğu için böyle konu açtı zaten. Genişletmek için tıkla... Lütfen beni utandırmayın. Konser bahane kızlar şahanee.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 6 Kasım 2021 #24 Açlıktan konserve nasıl yapılır diye okudum.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2021 #25 Darqx dedi: Bir gün "sevgilim oldu" diye bir konu açmanı görme isteğiyle. Forumca rahatlayacağız. Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra da "sevdiğimiz kızdan ayrıldım" diye konu açar
Darqx dedi: Bir gün "sevgilim oldu" diye bir konu açmanı görme isteğiyle. Forumca rahatlayacağız. Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra da "sevdiğimiz kızdan ayrıldım" diye konu açar
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #26 Darqx dedi: Bir gün "sevgilim oldu" diye bir konu açmanı görme isteğiyle. Forumca rahatlayacağız. Genişletmek için tıkla... Direkt aşk ile olan bloguma eklerim.
Darqx dedi: Bir gün "sevgilim oldu" diye bir konu açmanı görme isteğiyle. Forumca rahatlayacağız. Genişletmek için tıkla... Direkt aşk ile olan bloguma eklerim.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Kasım 2021 #27 ırmakovski dedi: 2 gün sonra da "sevdiğimiz kızdan ayrıldım" diye konu açar Genişletmek için tıkla... Ondan 2 gün sonra da yine "bir sevgilim oldu" diye bir konu açar.
ırmakovski dedi: 2 gün sonra da "sevdiğimiz kızdan ayrıldım" diye konu açar Genişletmek için tıkla... Ondan 2 gün sonra da yine "bir sevgilim oldu" diye bir konu açar.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #28 Darqx dedi: Ondan 2 gün sonra da yine "bir sevgilim oldu" diye bir konu açar. Genişletmek için tıkla... Usta devam ettirmeyin. Ondan da ayrıldım diye konu açarım.
Darqx dedi: Ondan 2 gün sonra da yine "bir sevgilim oldu" diye bir konu açar. Genişletmek için tıkla... Usta devam ettirmeyin. Ondan da ayrıldım diye konu açarım.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Kasım 2021 #29 bilgisayar noobu dedi: Usta devam ettirmeyin. Ondan da ayrıldım diye konu açarım. Genişletmek için tıkla... Bu kadar çaba boşuna olmuş olacak ama. Tutturduysan tam tuttur, devam et tam gaz.
bilgisayar noobu dedi: Usta devam ettirmeyin. Ondan da ayrıldım diye konu açarım. Genişletmek için tıkla... Bu kadar çaba boşuna olmuş olacak ama. Tutturduysan tam tuttur, devam et tam gaz.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #30 madlyn dedi: Aşık olduğun kuzeninin babası mı bu amcan? Genişletmek için tıkla... Bu amcam beni çok seviyor aslında. Olduğum şehre gel beraber bir şeyler yapalım diyor.
madlyn dedi: Aşık olduğun kuzeninin babası mı bu amcan? Genişletmek için tıkla... Bu amcam beni çok seviyor aslında. Olduğum şehre gel beraber bir şeyler yapalım diyor.