Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Kasım 2021 #31 @bilgisayar noobu Bu arada bahsettiğin kuzenin, bir ara konusunu açtığın kuzenin mi?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #32 Darqx dedi: @bilgisayar noobu Bu arada bahsettiğin kuzenin, bir ara konusunu açtığın kuzenin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu erkek kuzenim ve benden 8 yaş falan büyük. Amcam da benden 6 yaş büyük.
Darqx dedi: @bilgisayar noobu Bu arada bahsettiğin kuzenin, bir ara konusunu açtığın kuzenin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu erkek kuzenim ve benden 8 yaş falan büyük. Amcam da benden 6 yaş büyük.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2021 #33 Darqx dedi: @bilgisayar noobu bu arada bahsettiğin kuzenin, bir ara konusunu açtığın kuzenin mi? Genişletmek için tıkla... Belki de amcası okudu burada yazdıklarını ve onları buluşturmak için böyle bir konser ayarladı.
Darqx dedi: @bilgisayar noobu bu arada bahsettiğin kuzenin, bir ara konusunu açtığın kuzenin mi? Genişletmek için tıkla... Belki de amcası okudu burada yazdıklarını ve onları buluşturmak için böyle bir konser ayarladı.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #34 ırmakovski dedi: Belki de amcası okudu burada yazdıklarını ve onları buluşturmak için böyle bir konser ayarladı. Genişletmek için tıkla... Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum.
ırmakovski dedi: Belki de amcası okudu burada yazdıklarını ve onları buluşturmak için böyle bir konser ayarladı. Genişletmek için tıkla... Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2021 #35 bilgisayar noobu dedi: Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde aşk konuları tarzında konu açıyorsun, bizim aklımıza o konu geliyor.
bilgisayar noobu dedi: Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde aşk konuları tarzında konu açıyorsun, bizim aklımıza o konu geliyor.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #36 ırmakovski dedi: Genelde aşk konuları tarzında konu açıyorsun, bizim aklımıza o konu geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben unutmak istiyorum. Her konumda kuzenine aşık değil miydin sen falan diyorlar. Adım çıktı 9'a, inmez bilgisayar noob'una.
ırmakovski dedi: Genelde aşk konuları tarzında konu açıyorsun, bizim aklımıza o konu geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben unutmak istiyorum. Her konumda kuzenine aşık değil miydin sen falan diyorlar. Adım çıktı 9'a, inmez bilgisayar noob'una.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Kasım 2021 #37 Hocam DLSS açtığınızdan emin olun yeter. Kalabalık olur ya çok kasmasın.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #38 bilgisayar noobu dedi: Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat Soruyor'a döndü site. Sizin aşk meşk konularınız revaçta. Oralardan çıkarıyoruz artık insanları.
bilgisayar noobu dedi: Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat Soruyor'a döndü site. Sizin aşk meşk konularınız revaçta. Oralardan çıkarıyoruz artık insanları.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Kasım 2021 #39 HooDue dedi: Hocam DLSS açtığınızdan emin olun yeter. Kalabalık olur ya çok kasmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi anlamadım. Daha fazla açar mısınız? Hem bunun konser ile ne alakası var. Abi konularıma böyle yanıtlar neden geliyor. Çıldırıcam.
HooDue dedi: Hocam DLSS açtığınızdan emin olun yeter. Kalabalık olur ya çok kasmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi anlamadım. Daha fazla açar mısınız? Hem bunun konser ile ne alakası var. Abi konularıma böyle yanıtlar neden geliyor. Çıldırıcam.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Kasım 2021 #40 bilgisayar noobu dedi: Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben seni her gördüğümde bu konundaki hemen altındaki yorum aklıma geliyor, beynime işlendi o yorum artık. Seni her gördüğümde aklıma kuzeninin gelmesi o arkadaşın suçu.
bilgisayar noobu dedi: Benim konularımda veya bende bir sıkıntı var. Hangi konuyu açarsam açayım konu yine kuzenime geliyor. Anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben seni her gördüğümde bu konundaki hemen altındaki yorum aklıma geliyor, beynime işlendi o yorum artık. Seni her gördüğümde aklıma kuzeninin gelmesi o arkadaşın suçu.