datac4 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Sizce yarın olacak konsere laptopla girilir mi? Laptop açıp CS2'de kasa açmayı planlıyorum. Peki sizce laptopu alırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Sizce yarın olacak konsere laptopla girilir mi? Laptop açıp CS2'de kasa açmayı planlıyorum. Peki sizce laptopu alırlar mı?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.673 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2024 #2 datac4 dedi: Sizce yarın olacak konsere laptopla girilir mi? Laptop açıp CS2'de kasa açmayı planlıyorum. Peki sizce laptopu alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Konseri biz tahmin ediyoruz büyük ihtimalle çünkü her konser alanının kendine ait kuralları oluyor değil mi arkadaşım?
datac4 dedi: Sizce yarın olacak konsere laptopla girilir mi? Laptop açıp CS2'de kasa açmayı planlıyorum. Peki sizce laptopu alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Konseri biz tahmin ediyoruz büyük ihtimalle çünkü her konser alanının kendine ait kuralları oluyor değil mi arkadaşım?
Bir Matmazel Kilopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 24 Mayıs 2024 #3 Girer ama çıkamaz. Muhtemelen kırılır ya da kalabalıkta heba olur.
datac4 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 LuisB4y dedi: Konseri biz tahmin ediyoruz büyük ihtimalle çünkü her konser alanının kendine ait kuralları oluyor değil mi arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Her hangi öyle bir kurallar yok yani oraya gidince alamayız derlerse diye soriyim dedim. Bir Matmazel dedi: Girer ama çıkamaz. Muhtemelen kırılır ya da kalabalıkta heba olur. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim zaten o kadar önemli değil de içeriye sokabilirsem sıkıntı yok ona göre gideceğim konsere.
LuisB4y dedi: Konseri biz tahmin ediyoruz büyük ihtimalle çünkü her konser alanının kendine ait kuralları oluyor değil mi arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Her hangi öyle bir kurallar yok yani oraya gidince alamayız derlerse diye soriyim dedim. Bir Matmazel dedi: Girer ama çıkamaz. Muhtemelen kırılır ya da kalabalıkta heba olur. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim zaten o kadar önemli değil de içeriye sokabilirsem sıkıntı yok ona göre gideceğim konsere.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #5 Gittiniz mi hocam? Ben olsam götürmem böyle pahalı bir şey ise.
datac4 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #6 485936 dedi: Gittiniz mi hocam? Ben olsam götürmem böyle pahalı bir şey ise. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam iptal oldu pahalı bir şey değil değiştireceğim inşallah o yüzden pek önemli değil. Berki başka konserde denerim.
485936 dedi: Gittiniz mi hocam? Ben olsam götürmem böyle pahalı bir şey ise. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam iptal oldu pahalı bir şey değil değiştireceğim inşallah o yüzden pek önemli değil. Berki başka konserde denerim.