Konsol alırken nelere dikkat edilmeli?

RiotClient.dll

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Xbox One S konsol alacağım. Fakat konsolun arızalı, beklediğim gibi gelmemesinden veya dolandırılmayı istemiyorum :D Sahibinden'den veya Letgo düşünüyorum. Nasıl güvenli alırım, ve uzaktan alacağım için adama hangi testleri yapmasını vb. söylemeliyim? Daha önce alan, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolun altında yanlış hatırlamıyorsam sürüm kodu yazar. Onu kontrol edin. Ayrıca ısınma ve fan sesi kontrol edilmeli. Kontrolcünün analoğununun hassaslığını ve tuşların basma gecikmesini kontrol edin. Çoğunlukla konsollarda değil kontrolcülerde sorun olur.

Bildiğim kadarıyla konsolu test edebileceğin bir yöntem yok. Yapabilme şansın varsa gidip kendin oyun oynayarak test et.
Adama söylesem video atsa?
Konsolun altında yanlış hatırlamıyorsam sürüm kodu yazar. Onu kontrol edin. Ayrıca ısınma ve fan sesi kontrol edilmeli. Kontrolcünün analoğununun hassaslığını ve tuşların basma gecikmesini kontrol edin. Çoğunlukla konsollarda değil kontrolcülerde sorun olur.
Sürüm kodunu nasıl kontrol edeceğim? Ve bu ısınma ve fan sesini sahibindenden geldikten sonra bildirsem geri iade edebilir miyim?
Sahibinden'den alırken param güvende ile satın almayı teklif edin satıcıya. Bir sıkıntı olursa iade edersiniz.
Tamam direkt iade edebiliyorum dimi beğenmezsem.

Sürüm kodunu nasıl kontrol edeceğim? Ve bu ısınma ve fan sesini sahibindenden geldikten sonra bildirsem geri iade edebilir miyim?
Geri iade konusunda bilgim yok. Benim One S konsolunun altında yazıyordu. İnternette sürümü aratınca bilgiler çıkar herhalde.

Ürün size ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Herhangi bir sebep belirtmenize de gerek yok.
Tamam o zaman öyle yapacağım. Konsolu almadan önce video falan isteyeyimmi ve nelere bakayım videoda?

Geri iade konusunda bilgim yok. Benim One S konsolunun altında yazıyordu. İnternette sürümü aratınca bilgiler çıkar herhalde.
Ne yazıyor mesala ve hangi bilgiler çıkıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı