Konsol için 75 Hz 5ms monitör yeterli mi?

darkwhely

Centipat
Daha fazla  
Konsol aldım yaklaşık 2 ay önce ve bu konsol için monitör almayı düşünüyorum. GTA 5, FC24 oynayacağım 75Hz 5ms monitör yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolda Hz önemli değil zaten bilgisayardaki gibi yüksek FPS almıyorsun o yüzden yeterli olur dostum.

Konsol aldım yaklaşık 2 ay önce ve bu konsol için monitör almayı düşünüyorum. GTA 5, FC24 oynayacağım 75Hz 5ms monitör yeterli midir?

75Hz yeterli olur ama gecikme süresi senin oyun zevkini kaçıracaktır.
Joyistikte şuta hazırsın ve şut tuşuna bastım diyelim,
Sen bastıktan 1.5 saniye sonra tepkimeye girdiği için sürekli topu defansif oyuncular senden almış oluyorlar.
PS4'te aynı sorunu yaşamıştım orijinal kol ile.
Ama joyistiğin kalitesinede bağlı olabiliyor.

Konsol hangi konsol hocam PS 5 mi PS 4 mü Series S mi Series X mi hangisi ve çözünürlüğü ne.

Xbox Series S çözünürlük 4k ve 1080 fps ayarlayabiliyo kendisini bende ayarlardan yapabiliyorum

5ms alırsam kontrolcüde kaliteli Xbox 9. nesil joystick. Benim merak ettiğim oyun oynarken çok rahatsız eder mi hocam.

Konsolda Hz önemli değil zaten bilgisayardaki gibi yüksek FPS almıyorsun o yüzden yeterli olur dostum.

Hocam o zaman Hz önemli değilse en mantıklısı 60 Hz yapıp 2, 3, 4 ms ye indiririm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…