A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 30 Ağustos 2024 #1 İnternet sitelerinde bilgisayar versiyonu için ucuza Game Pass satanlar var ama konsol için olanı var mı bunun?
İnternet sitelerinde bilgisayar versiyonu için ucuza Game Pass satanlar var ama konsol için olanı var mı bunun?
ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 30 Ağustos 2024 #2 Ahmet karanin damati dedi: İnternet sitelerinde bilgisayar versiyonu için ucuza Game Pass satanlar var ama konsol için olanı var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Hocam bence riske girmeyin yapıştırın geçin orijinal sitesinden.
Ahmet karanin damati dedi: İnternet sitelerinde bilgisayar versiyonu için ucuza Game Pass satanlar var ama konsol için olanı var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Hocam bence riske girmeyin yapıştırın geçin orijinal sitesinden.
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 30 Ağustos 2024 #3 ASRININHO dedi: Hocam bence riske girmeyin yapıştırın geçin orijinal sitesinden. Genişletmek için tıkla... Ayda 4 5 gün oynuyorum sadece bunun içinde 300 küsur lira biraz fazla bence
ASRININHO dedi: Hocam bence riske girmeyin yapıştırın geçin orijinal sitesinden. Genişletmek için tıkla... Ayda 4 5 gün oynuyorum sadece bunun içinde 300 küsur lira biraz fazla bence
ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 30 Ağustos 2024 #4 Ahmet karanin damati dedi: Ayda 4 5 gün oynuyorum sadece bunun içinde 300 küsur lira biraz fazla bence Genişletmek için tıkla... Ne oynuyorsanız onu satın alıp gamepass almamak daha mantıklı değil mi sizce?
Ahmet karanin damati dedi: Ayda 4 5 gün oynuyorum sadece bunun içinde 300 küsur lira biraz fazla bence Genişletmek için tıkla... Ne oynuyorsanız onu satın alıp gamepass almamak daha mantıklı değil mi sizce?
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 30 Ağustos 2024 #5 ASRININHO dedi: Ne oynuyorsanız onu satın alıp gamepass almamak daha mantıklı değil mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir oyuna bağlı kalamiyorum gunde en az 5 6 farklı oyun oynarım
ASRININHO dedi: Ne oynuyorsanız onu satın alıp gamepass almamak daha mantıklı değil mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir oyuna bağlı kalamiyorum gunde en az 5 6 farklı oyun oynarım