Konsol monitore bağlanırsa input lag olur mu?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Konsolumu TV üzerinden kullanırken çoğu zaman geç tepkime alıyorum bu yüzden monitor alacağım fakat konsolda aynı bilgisayarda olduğu gibi bir deneyim alabilir miyim? Yani input lag olmadan oyun oynayabilir miyim bilmiyorum, aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ben monitörle kullanıyorum Xbox'ı gayet memnunum ama şöyle bir şey var eğer Xbox'ın HDMI'nı kullanırsanız en fazla 120hz alırsınız.

Ben monitörle kullanıyorum Xbox'ı gayet memnunum ama şöyle bir şey var eğer Xbox'ın HDMI'nı kullanırsanız en fazla 120hz alırsınız.
Hocam xbox'ın hdmi kablosunu kullanmasa kaç hz alacak sanki 144hz mi.

Monitör'den daha iyi akıcı bir performans alırsınız tabii ki TV'ye göre.

Şu an fareyi dondurdugumde yarım saniye gibi gecikiyor bu ne kadar azalır PC'ye yakın veya PC gibi olur mu?

Ben monitörle kullanıyorum Xbox'ı gayet memnunum ama şöyle bir şey var eğer Xbox'ın HDMI'nı kullanırsanız en fazla 120Hz alırsınız.

Klavye fare ile kullandınız mı? Kullandiysaniz deneyiminiz nasıldı, gecikme var mıydı?

Şu an fareyi dondurdugumde yarım saniye gibi gecikiyor bu ne kadar azalır PC'ye yakın veya PC gibi olur mu?

Klavye fare ile kullandınız mı? Kullandiysaniz deneyiminiz nasıldı, gecikme var mıydı?

Gecikme olmaz monitör de konsol kullanmadım lakin TV'lerin gecikmeleri yüksek olduğu için en az 144Hz monitör de o farkı fark edersin.

Gecikme olmaz monitör de konsol kullanmadım lakin TV'lerin gecikmeleri yüksek olduğu için en az 144Hz monitör de o farkı fark edersin.

Gecikme olmayacaksa monitor almaya çalışacağım izlediğim bazı videolarda konsollarda bir şey fark etmeyeceğini yazmış kararsız kaldım dogrusu.

Kullandım herhangi bir gecikme olmuyor.

Hocam xbox'ın hdmi kablosunu kullanmasa kaç hz alacak sanki 144hz mi.
Hocam eğer DP kullanırsanız monitörünüz 180hz ise 180hz alırsanız ama işte Xbox'da DP girişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…