S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #11 Bütçe yok mu? Konsol artık olmuyor pek. Para olarak sıkışık iseniz Xbox alın. Gamepass kullanırsınız. Mesela Xbox Series S kaçırılmaz bir nimet. En ucuz yoldan 9. Nesile giriş kapısı.
Bütçe yok mu? Konsol artık olmuyor pek. Para olarak sıkışık iseniz Xbox alın. Gamepass kullanırsınız. Mesela Xbox Series S kaçırılmaz bir nimet. En ucuz yoldan 9. Nesile giriş kapısı.
Cikolatali Helva Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 187 Yer Castle Wolfenstein Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #12 White Chocolate Mocha dedi: PS1 al mis gibi konsol. Mario oynarsın. Yahut bütçe belirt de ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... Playstation'da Nintendo oyunu oynamak? Valla hocam pek bilmiyorum ama bana Playstation 1'de Mario oynayamazsın gibi geliyor.
White Chocolate Mocha dedi: PS1 al mis gibi konsol. Mario oynarsın. Yahut bütçe belirt de ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... Playstation'da Nintendo oyunu oynamak? Valla hocam pek bilmiyorum ama bana Playstation 1'de Mario oynayamazsın gibi geliyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #13 Cikolatali Helva dedi: Playstation'da Nintendo oyunu oynamak? Valla hocam pek bilmiyorum ama bana Playstation 1'de Mario oynayamazsın gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiş ve ironi yapmış hocamız zaten.
Cikolatali Helva dedi: Playstation'da Nintendo oyunu oynamak? Valla hocam pek bilmiyorum ama bana Playstation 1'de Mario oynayamazsın gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiş ve ironi yapmış hocamız zaten.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #14 Cikolatali Helva dedi: Playstation'da Nintendo oyunu oynamak? Valla hocam pek bilmiyorum ama bana Playstation 1'de Mario oynayamazsın gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... PS1 Classic kırılıp içinde olmayan oyunlar atılabiliyor diye biliyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Buna korsan demeyin çünkü oyun satın alamıyorsunuz. Mecburiyet yani. Ha bir de şakasına yazdım yani fazla da takmamak lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Samotne Ciasteczka dedi: Dalga geçmiş ve ironi yapmış hocamız zaten. Genişletmek için tıkla... O boyutu da var doğru ama zorlanırsa yüklenebiliyor diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim hiç PS1'im olmadı.
Cikolatali Helva dedi: Playstation'da Nintendo oyunu oynamak? Valla hocam pek bilmiyorum ama bana Playstation 1'de Mario oynayamazsın gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... PS1 Classic kırılıp içinde olmayan oyunlar atılabiliyor diye biliyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Buna korsan demeyin çünkü oyun satın alamıyorsunuz. Mecburiyet yani. Ha bir de şakasına yazdım yani fazla da takmamak lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Samotne Ciasteczka dedi: Dalga geçmiş ve ironi yapmış hocamız zaten. Genişletmek için tıkla... O boyutu da var doğru ama zorlanırsa yüklenebiliyor diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim hiç PS1'im olmadı.
forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 29 Kasım 2020 #15 Shuichi Tatsuo dedi: Maadem öyle bütçeyi neden yazmamış acaba? Microsoft Xbox Series X fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Microsoft Xbox Series X fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam uygun fiyatlı yazmışım oraya zaten.
Shuichi Tatsuo dedi: Maadem öyle bütçeyi neden yazmamış acaba? Microsoft Xbox Series X fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Microsoft Xbox Series X fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam uygun fiyatlı yazmışım oraya zaten.