K Kaan_397 Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 9 22 Şubat 2020 #1 Öncelikle herkese merhaba. Konsol almayı düşünüyorum fakat bütcem sınırlı 650 -900 arasında Xbox, PS4 arıyorum. Bu fiyata satan ya da sattığını bildiğiniz biri var mı yardımcı olabilecek biri.
Öncelikle herkese merhaba. Konsol almayı düşünüyorum fakat bütcem sınırlı 650 -900 arasında Xbox, PS4 arıyorum. Bu fiyata satan ya da sattığını bildiğiniz biri var mı yardımcı olabilecek biri.
KS KS K Kaan_397 Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 9 22 Şubat 2020 #11 Uton dedi: O zaman 2.el sitelerine ve bu sitedeki ilanlara bir göz gezdirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yaklaşık bir haftadır bakıyorum da düzgün birşey bulamadım buraya konu açmamın sebebi belki buradan satan olur ya da satan birini bana önerir amacıydı Artı 0 Eksi
Uton dedi: O zaman 2.el sitelerine ve bu sitedeki ilanlara bir göz gezdirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yaklaşık bir haftadır bakıyorum da düzgün birşey bulamadım buraya konu açmamın sebebi belki buradan satan olur ya da satan birini bana önerir amacıydı
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 22 Şubat 2020 #12 Kaan_397 dedi: yaklaşık bir haftadır bakıyorum da düzgün birşey bulamadım buraya konu açmamın sebebi belki buradan satan olur ya da satan birini bana önerir amacıydı Genişletmek için tıkla... İkinci El Alım Satım İlanları Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kaan_397 dedi: yaklaşık bir haftadır bakıyorum da düzgün birşey bulamadım buraya konu açmamın sebebi belki buradan satan olur ya da satan birini bana önerir amacıydı Genişletmek için tıkla... İkinci El Alım Satım İlanları Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz. www.technopat.net
KS KS K Kaan_397 Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 9 22 Şubat 2020 #13 Uton dedi: O zaman 2.el sitelerine ve bu sitedeki ilanlara bir göz gezdirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum buraya y azmamın sebebi belki buradan çıkar ya da satan birisini önerir diye yazmıştım Uton dedi: İkinci El Alım Satım İlanları Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... pardon mesajınızı görmedim ikinciye yazmışım Uton dedi: İkinci El Alım Satım İlanları Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... buraya konu açamıyorum nedense Artı 0 Eksi
Uton dedi: O zaman 2.el sitelerine ve bu sitedeki ilanlara bir göz gezdirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum buraya y azmamın sebebi belki buradan çıkar ya da satan birisini önerir diye yazmıştım Uton dedi: İkinci El Alım Satım İlanları Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... pardon mesajınızı görmedim ikinciye yazmışım Uton dedi: İkinci El Alım Satım İlanları Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... buraya konu açamıyorum nedense