A Anless Femtopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 74 8 Temmuz 2020 #11 - Google Shopping www.google.com.tr berkand25 dedi: Arkadaşlar hesap arkadaşımın uyarı yemiş yazamıyor dediğine göre 2500-3500 arası bir bütçesi var Genişletmek için tıkla... Bunu alsın
- Google Shopping www.google.com.tr berkand25 dedi: Arkadaşlar hesap arkadaşımın uyarı yemiş yazamıyor dediğine göre 2500-3500 arası bir bütçesi var Genişletmek için tıkla... Bunu alsın
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #12 Domocibu dedi: Temiz ps3 artık zor bulunuyor. Çıktığından beri bir ps3 en az 50 el değiştirmiş olanını gördüm. Xbox 360 daha iyi bence. Zaten exclusive oyun takıntısı da yokmuş. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 online kitlesi bitti diye öyle dedim. Ps3 de kendi başına Jailbreak atmak'ta zor değil öyle yaparak bedava oyun da yükleyebilir.
Domocibu dedi: Temiz ps3 artık zor bulunuyor. Çıktığından beri bir ps3 en az 50 el değiştirmiş olanını gördüm. Xbox 360 daha iyi bence. Zaten exclusive oyun takıntısı da yokmuş. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 online kitlesi bitti diye öyle dedim. Ps3 de kendi başına Jailbreak atmak'ta zor değil öyle yaparak bedava oyun da yükleyebilir.