Efecanzen Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 Xbox oyun konsollarında oyunlara Türkçe yama kurmak mümkün mü? Ve oyunlara mod kuruluyor mu?
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #2 Olmuyor diye biliyorum. Xbox One serisi ve sonrakilerde mod veya yama koyulamıyor.
kaganaltug Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 611 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Efecanzen dedi: Xbox oyun konsollarında oyunlara Türkçe yama kurmak mümkün mü? Ve oyunlara mod kuruluyor mu? Genişletmek için tıkla... Xbox Series konsolunda kuramadım
Efecanzen dedi: Xbox oyun konsollarında oyunlara Türkçe yama kurmak mümkün mü? Ve oyunlara mod kuruluyor mu? Genişletmek için tıkla... Xbox Series konsolunda kuramadım
Efecanzen Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Freezyf dedi: Olmuyor diye biliyorum. Xbox One serisi ve sonrakilerde mod veya yama koyulamı. Genişletmek için tıkla... Peki PS için mümkün mü?
Freezyf dedi: Olmuyor diye biliyorum. Xbox One serisi ve sonrakilerde mod veya yama koyulamı. Genişletmek için tıkla... Peki PS için mümkün mü?
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #5 Efecanzen dedi: Peki PS için mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kırık PS 4 için var diye biliyorum. Ps 5 daha kırılmadı global olarak.
Efecanzen dedi: Peki PS için mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kırık PS 4 için var diye biliyorum. Ps 5 daha kırılmadı global olarak.
Efecanzen Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #6 Freezyf dedi: Kırık PS 4 için var diye biliyorum. Ps 5 daha kırılmadı global olarak. Genişletmek için tıkla... Peki anladım teşekkürler.
Freezyf dedi: Kırık PS 4 için var diye biliyorum. Ps 5 daha kırılmadı global olarak. Genişletmek için tıkla... Peki anladım teşekkürler.