Konsol satarak kolay yoldan para kazandım

Para gönderimi para çekimi yapmak için black carda ihtiyacın var. Zaten evine kadar bedava geliyor sözleşmeli hesap yap bi sıkıntı olmaz

Para gönderimi para çekimi yapmak için black carda ihtiyacın var. Zaten evine kadar bedava geliyor sözleşmeli hesap yap bi sıkıntı olmaz
Hocam oldu vallahi bir sıkıntı AGT Kurye hakkında açtığım konuma bakın isterseniz

Bende düşündüm fakat PS4 oyunları Alanya da gitmiyor satılmıyor. İdeal bir fiyat koyuyorum ona rağmen olmuyor satılmıyor. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz ve sattığınız bir oyundan örnek verir misiniz? Son olarak size tavsiyem bu PS4 kırma işlemi de var eğer onu da yaparsanız çok daha fazla kar edersiniz kırması da çok kolay zaten Jailbreak biraz araştırın bence.

Amasya'da satış yaşıyorum ama satışların elden değil. Kargo bulunduran uygulamalardan ama artık pek oyunlardan ilerlemiyorum kırık cihazlar çok yaygınlaştı.

Efendim bende babamla birlikte localhost appserver üzerinden web sitesi yapı satıyoruz biraz uğraştırıcı ama işimi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…