Konsol ve el konsolu önerisi

19ibrahim09

Femtopat
Daha fazla  
Selamunaleyküm. Şimdi ben bir konsol almayı düşünüyorum, PS5 evde var yanına gidecek bir konsol istiyorum. Düşüncem PS5 salonda dursun arkadaşım gelince, misafir gelince, akraba gelince pes, Mortal Kombat oynamalık ama bir de odama bir tane konsol koymak istiyorum; Xbox'un uygun fiyatlı Online destekleyen konsolu var mı, varsa önerir misiniz? Ve bunun yanında bir de el konsolu almak istiyorum ama bütçem bunda biraz kısıtlı, sizce el konsolu olarak ne alabilirim; PS Vita falan eski kalır mı?

Online destekleyen ne demek? Hepsi destekliyor. İkinci el Xbox Series S alabilirsin dediğin tanıma uyuyor. Nintendo switch bakabilirsin ikinci el kırılmış. PS Vita falan kalmadı artık.

Online destekleyen ne demek? Hepsi destekliyor. İkinci el Xbox Series S alabilirsin dediğin tanıma uyuyor. Nintendo Switch bakabilirsin ikinci el kırılmış. PS Vita falan kalmadı artık.

Hocam bilmediğim için sordum eski modelini almayayım yanlışlıkla diye ve Nintendo Switch biraz bütçemi aşıyor daha uygun bir model, marka var mı?

Xbox'ta Series S alabilirsin. Belki One düşünülebilir, oynayacağın oyunların yenilik eskiliğine bakar. El konsolu hakkında bir bilgim yok maalesef ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı