atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar benim ne bilgisayarım var ne de konsolum, sadece telefonum var. Sizce evde sıkılmamak için ne yapabilirim?
Arkadaşlar benim ne bilgisayarım var ne de konsolum, sadece telefonum var. Sizce evde sıkılmamak için ne yapabilirim?
Sami.00 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Niye evde oturuyorsun sosyalleş biraz?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 3 Ağustos 2023 #3 atakan0001 dedi: Arkadaşlar benim ne bilgisayarım var ne de konsolum, sadece telefonum var. Sizce evde sıkılmamak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Spor. Şınav, mekik...
atakan0001 dedi: Arkadaşlar benim ne bilgisayarım var ne de konsolum, sadece telefonum var. Sizce evde sıkılmamak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Spor. Şınav, mekik...
atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Sami.00 dedi: Niye evde oturuyorsun sosyalleş biraz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu yıl liseye geçiyorum okulda bir sürü yeni insan göreceğim okul açılınca sosyalleşmeyi düşünüyorum ama yazın evdeyim.
Sami.00 dedi: Niye evde oturuyorsun sosyalleş biraz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu yıl liseye geçiyorum okulda bir sürü yeni insan göreceğim okul açılınca sosyalleşmeyi düşünüyorum ama yazın evdeyim.
Sami.00 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 atakan0001 dedi: Hocam bu yıl liseye geçiyorum okulda bir sürü yeni insan göreceğim okul açılınca sosyalleşmeyi düşünüyorum ama yazın evdeyim. Genişletmek için tıkla... Bir yerde çalışabilirsin hem evde sıkılmazsın hem cebince paran olur.
atakan0001 dedi: Hocam bu yıl liseye geçiyorum okulda bir sürü yeni insan göreceğim okul açılınca sosyalleşmeyi düşünüyorum ama yazın evdeyim. Genişletmek için tıkla... Bir yerde çalışabilirsin hem evde sıkılmazsın hem cebince paran olur.