Konsol vs bilgisayar

İwosy

Decapat
Daha fazla  
Babamı sadece konsol almaya ikna edebilirim. Ama konsol alırsam PC kadar özgür olamama sorunu var ve benim Steam hesabımda aldığım tüm oyunlar. Bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi konsol bilgisayarın özelliklerine güç için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babamı sadece konsol almaya ikna edebilirim. Ama konsol alırsam PC kadar özgür olamama sorunu var ve benim Steam hesabımda aldığım tüm oyunlar. Bir çözüm var mı?

Bence eli yüzü düzgün bir PC eğer exclusive oyunları oynamayacaksan çok daha iyidir.

PC de hem PC oyunlarını hem de emülatörler sayesinde birçok konsolun oyunlarını oynayabilirsin.

Steam üzerinden satın aldığınız oyunları konsolda oynayamazsınız. Konsol bir yere kadar ama sonra pişmanlık duymayın. Almış olmak için almayın.

Konsol olarak ne alacaksınız? Eğer bir bilgisayarınız yoksa bence konsol saçma.Bilgisayarda yapacaklarınızın bir sınırı yok.

Bende PS5 alacaktım sonra düşündüm Monster Tulpar 23.3.4 alacağım.

Tamamen kişisel bir durumdur. Açık ara PC tercih ederim.

Yukarıdaki mesajıma dislike atmışlar fakat oyun fiyataları almış başını giderken artık orijinal oyun oynayamayanlara laf edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…