Konsol vs PC

Fsr ile görüntüyü 720p yapacaksak Rx 570 ile de oynanır. Fsr her oyunda harika çalışmıyor. Görüntüyü 720p veriyor hakkıyla görüntü kalitesi sunduğu oyunlarda da o kadar Fps arttırmıyor. 6600 XT ile 6600 arasında az fark yok bu arada onla yaşamamanız normal. Bazı oyunlarda 30 Fps fark var. Native olarak yeni çıkan oyunlarda Rx 6600 orta ayarlarda bile zorlanır. Fsr mevzusuna çok bel bağlamayın derim kullanan varsa. Parçaya para çıkıyorsa ileride Series S'i satar PS5 ya da Series X geçer o kısmın sonu yok. Ama şu karşılaştırmada her standart kullanıcı 2.el parça alayım testlerini yapayım bozulursa değiştireyim işine giremez. Herkes bilgisayar işinde o kadar iyi değil iyi olsa bile uğraşmak istemeyebilir.

Adamın PC'si var zaten? 1650'li PC ile oynayabileceği ama One X veya PS4 ile oynayamayacağı bir oyun söyler misin?
Konuyu okumadan yazma lütfen, hiçkimse burada 1650 önermedi ben de dahil.

One S alma bir anlık hevesle almıştım pişman oldum yeni çıkan oyunları oynayamıyorsun çoğu oyun 30 FPS satmak için uğraşıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…