Konsol vs Telefon

IBabacıkGeldii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 6600 HQ
12 GB RAM
GTX 950M 4 GB
Arkadaşlar merhaba. Seçim vaadi olarak verilen üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti gelirse istediğim telefonu almak istiyorum. Önceliğim tabii ki telefon ancak Xbox Series S, şu an bazı sitelerde indirimde. Sizce muafiyet gelir mi? Beklemeli miyim? Çoğu kişi gelmez diyor. Param ile ya telefon alacağım ya da konsol. Muafiyet gelmez ise ben beklerken konsol pahalanır. Konsol alırsam ve muafiyet gelirse telefon alamam. Bu muafiyet hakkındaki sizin düşünceleriniz neler?

Halihazırda iş gören telefon varsa konsol alın geçin her gün fiyatlar yükseliyor.

Telefona çok ihtiyacınız varsa telefon alın. Yoksa konsol almak daha mantıklı.

Şu anki kullandığınız telefon nedir?

Halihazırda iş gören telefon varsa konsol alın geçin her gün fiyatlar yükseliyor.
Telefona çok ihtiyacınız varsa telefon alın. Yoksa konsol almak daha mantıklı.
Şu anki kullandığınız telefon nedir?
Açıkcası şuanki telefonum Iphone 11 ve ben 14 pro almayı çok istiyorum. Daha güncel ve daha iyi. Ayrıca 14 pro alırsam ve ilerde satıp başka bişey için parayı kullanacak olursam çok fazla karlı çıkarım. 14 pro 11’e kıyasla daha uzun ömürlü diye düşünüyorum. Her türlü daha karlı olabilir benim için.

Mesajı aldım ben

Son birşey daha. Elimde laptopum var. İ5 6600 HQ, 12 ram ve gtx 950m 4 gb ekran kartı özelliklerine sahip. Bu bilgisayar beni çok götürür mü? Şu an oynamak istediğim bi çok oyunu oynuyorum ama ilerde ne olur bilemem. Yüksek oyunları da genellikle 30 40 fps de oynuyorum. Sizce konsol almak bu durumda mantıklı mıdır?

Oyun amaçlı konsol derim ya da sistemi satıp 3060 RX 6600 olan PC alırsanız anca konsola gerek kalmaz ayrıca telefonunuz çok iyi bence 14 Pro'ya gerek yok ayrıca o kadar para varsa PS5 veya Series X almak çok mantıklı.

Eğer konsol ile bolca vakit geçirecekseniz ve sıkılmayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz, iPhone 11 yeterli bir telefon.

Aslında biraz borca girip 14 Pro alacaktım ama direk daha ucuza Series s almak daha iyi herhalde. Yeni pc alırsam da biraz borca girmek zorunda kalacağım.
Eğer konsol ile bolca vakit geçirecekseniz ve sıkılmayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz, iPhone 11 yeterli bir telefon.
Çok aşırı oyun oynayan birisi değilim çalıştığım için. Boş vaktim olduğu zaman oyun oynuyorum. Ama konsol alırsam daha güncel oyunları ve mevcut oynadığım oyunları daha kaliteli bi şekilde de oynayabilirim. Halihazırda odamda ekstra kullanmadığım büyük bi monitörüm var. Güzel bir ortam kurabilirim. Sıkılacağımı düşünmüyorum.

Fikirleriniz için teşekkürler

Kesinlikle telefon almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…