Metox7 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Hepsiburada'dan sahte Xbox veya PS4 kolu alsam Bluetooth kablolu şekilde ikisini de PC'ye? Steam'den bağlayıp FIFA 24 oynayabilir miyim kardeşimle? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
Hepsiburada'dan sahte Xbox veya PS4 kolu alsam Bluetooth kablolu şekilde ikisini de PC'ye? Steam'den bağlayıp FIFA 24 oynayabilir miyim kardeşimle?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 16 Mart 2024 #2 Metox7 dedi: Hepsiburada'dan sahte Xbox veya PS4 kolu alsam Bluetooth kablolu şekilde ikisini de PC'ye? Steam'den bağlayıp FIFA 24 oynayabilir miyim kardeşimle? Genişletmek için tıkla... Onun yerine kaliteli kollar alabilirsiniz. Ben 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless modelini aldım. Rahatça oynayabiliyorum. Artı 0 Eksi
Metox7 dedi: Hepsiburada'dan sahte Xbox veya PS4 kolu alsam Bluetooth kablolu şekilde ikisini de PC'ye? Steam'den bağlayıp FIFA 24 oynayabilir miyim kardeşimle? Genişletmek için tıkla... Onun yerine kaliteli kollar alabilirsiniz. Ben 8BitDo Ultimate C 2.4G Wireless modelini aldım. Rahatça oynayabiliyorum.