3 336363 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 216 13 Aralık 2020 #1 Corona yüzünden %50 ÖTV eklenmişti. Bitince sizce %50 çekerler mi?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #2 Hiç sanmıyorum. Bu ülkede her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Bir bakmışız %75'e yükselmiş bu değer. Ne alacaksanız bekletmeyin derim.
Hiç sanmıyorum. Bu ülkede her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Bir bakmışız %75'e yükselmiş bu değer. Ne alacaksanız bekletmeyin derim.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 13 Aralık 2020 #3 %20 XXX + %26 YYY vergisi eklenir.
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 Bizim ülkemizde vergi geliyorsu o bir daha geri çekilmez. Daha fazla nasıl koparılır onun derdindeler.
Bizim ülkemizde vergi geliyorsu o bir daha geri çekilmez. Daha fazla nasıl koparılır onun derdindeler.
3 336363 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 216 13 Aralık 2020 #5 feahleinda_ dedi: %20 XXX + %26 YYY vergisi eklenir. Genişletmek için tıkla... AntenOS dedi: Hiç sanmıyorum. Bu ülkede her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Bir bakmışız %75'e yükselmiş bu değer. Ne alacaksanız bekletmeyin derim. Genişletmek için tıkla... benim düşüncem %10 düşürürler sonra derler düşürdük diye halk da inanır
feahleinda_ dedi: %20 XXX + %26 YYY vergisi eklenir. Genişletmek için tıkla... AntenOS dedi: Hiç sanmıyorum. Bu ülkede her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Bir bakmışız %75'e yükselmiş bu değer. Ne alacaksanız bekletmeyin derim. Genişletmek için tıkla... benim düşüncem %10 düşürürler sonra derler düşürdük diye halk da inanır
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 13 Aralık 2020 #6 Seçim olmadığı sürece icraat yapacaklarını düşünmüyorum. Vergiyi neden düşürsün ki milletimiz ilk günden stokları eritiyor zaten.
Seçim olmadığı sürece icraat yapacaklarını düşünmüyorum. Vergiyi neden düşürsün ki milletimiz ilk günden stokları eritiyor zaten.
3 336363 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 216 13 Aralık 2020 #7 EgeSR dedi: Seçim olmadığı sürece icraat yapacaklarını düşünmüyorum. Vergiyi neden düşürsün ki milletimiz ilk günden stokları eritiyor zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman bir seçimimiz yok mu?
EgeSR dedi: Seçim olmadığı sürece icraat yapacaklarını düşünmüyorum. Vergiyi neden düşürsün ki milletimiz ilk günden stokları eritiyor zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman bir seçimimiz yok mu?
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #8 Hiç sanmıyorum. Hatta o vergiyi normal düzeye indirsinler, hem PS5 hem Xbox alacağım. İndirip yerine başka bir öpme vergisi konulmazsa bunu bana hatırlatın, ikisini birden alıp fotoğrafını yükleyeceğim buraya. Sürprizbozan İkisini de almak için bahane arıyor...
Hiç sanmıyorum. Hatta o vergiyi normal düzeye indirsinler, hem PS5 hem Xbox alacağım. İndirip yerine başka bir öpme vergisi konulmazsa bunu bana hatırlatın, ikisini birden alıp fotoğrafını yükleyeceğim buraya. Sürprizbozan İkisini de almak için bahane arıyor...
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 13 Aralık 2020 #9 Yayında bahsettiler dün, Technopat yayınında. Çoğu gösterip aza razı edecekler. %20'ye çekip, iyi bir şeymiş gibi lanse ederler... Kur bitse vergi, vergi bitse satıcı karı, hepsi bitse stok sorunu başlıyor. Nedir bu Türk tüketicisinin çektiği...
Yayında bahsettiler dün, Technopat yayınında. Çoğu gösterip aza razı edecekler. %20'ye çekip, iyi bir şeymiş gibi lanse ederler... Kur bitse vergi, vergi bitse satıcı karı, hepsi bitse stok sorunu başlıyor. Nedir bu Türk tüketicisinin çektiği...
3 336363 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 216 13 Aralık 2020 #10 SideWinder dedi: Yayında bahsettiler dün, Technopat yayınında. Çoğu gösterip aza razı edecekler. %20'ye çekip, iyi bir şey miş gibi lanse ederler... Kur bitse vergi, vergi bitse satıcı karı, hepsi bitse stok sorunu başlıyor. Nedir bu Türk tüketicisinin çektiği... Genişletmek için tıkla... %20 yerine keşke kaldırılsa. Ama %20'de iyi. En azından telefon, tablet, bilgisayar, araba gibi şeylerde fiyat düşer.
SideWinder dedi: Yayında bahsettiler dün, Technopat yayınında. Çoğu gösterip aza razı edecekler. %20'ye çekip, iyi bir şey miş gibi lanse ederler... Kur bitse vergi, vergi bitse satıcı karı, hepsi bitse stok sorunu başlıyor. Nedir bu Türk tüketicisinin çektiği... Genişletmek için tıkla... %20 yerine keşke kaldırılsa. Ama %20'de iyi. En azından telefon, tablet, bilgisayar, araba gibi şeylerde fiyat düşer.