QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Mayıs 2024 #1 Böyle bir konu görmüştüm. Ballar kırılma mevzusu ne? Yardımcı olursanız sevinirim. @alasakarama
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #2 QuasarWhisper dedi: Böyle bir konu görmüştüm. Ballar kırılma mevzusu ne? Yardımcı olursanız sevinirim. @alasakarama Genişletmek için tıkla... Cracklenip korsan oyun oynatıyor.
QuasarWhisper dedi: Böyle bir konu görmüştüm. Ballar kırılma mevzusu ne? Yardımcı olursanız sevinirim. @alasakarama Genişletmek için tıkla... Cracklenip korsan oyun oynatıyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.349 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 7 Mayıs 2024 #3 Kısaca korsan kullanıma açmak. Eski konsollarda mantıklı bir şey. Sonuçta destekleri bitiyor.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.033 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #4 Cihaza korsan oyun yuklenebilecek hale getirmek demek.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 7 Mayıs 2024 #5 QuasarWhisper dedi: Böyle bir konu görmüştüm. Ballar kırılma mevzusu ne? Yardımcı olursanız sevinirim. @alasakarama Genişletmek için tıkla... Kırma işlemi fiziksel bir işlem değil. Yani cihaza herhangi bir şey yapılmıyor. (Çip taktırma vesaire dışında tabii) Yazılımsal olarak bir nevi cihazın güvenlik duvarı aşılıyor ve istenilen, normalde yüklenmeyen korsan yazılımların yüklenmesi sağlanıyor. Kısacası korsan oyun oynamak için.
QuasarWhisper dedi: Böyle bir konu görmüştüm. Ballar kırılma mevzusu ne? Yardımcı olursanız sevinirim. @alasakarama Genişletmek için tıkla... Kırma işlemi fiziksel bir işlem değil. Yani cihaza herhangi bir şey yapılmıyor. (Çip taktırma vesaire dışında tabii) Yazılımsal olarak bir nevi cihazın güvenlik duvarı aşılıyor ve istenilen, normalde yüklenmeyen korsan yazılımların yüklenmesi sağlanıyor. Kısacası korsan oyun oynamak için.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 7 Mayıs 2024 #6 Asıl adı jailbreakdir. Konsolun yazılımdaki kısıtlamaları kaldırırsın. Oyunları ücretsiz oynayabiliyorsun bu sayede.
Asıl adı jailbreakdir. Konsolun yazılımdaki kısıtlamaları kaldırırsın. Oyunları ücretsiz oynayabiliyorsun bu sayede.