Konsolog Hakan tahmini fakir mi orta mı zengin mi?

Makaleler
5
Merhaba. YouTube'daki konsolog Hakan'ın durumunu bilmesek de tahmini nedir? Fakir midir, orta mıdır, zengin midir tahmini? Konsolog hakan tahmini nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortadır bence. Fakir olmasına imkan yok ama çok zengin de gözükmüyor. Evi falan da normal orta seviye bir ev sonuçta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şöyle bir odayı yapmak için zengin olmak gereklidir diye düşünüyorum pek de orta gibi durmuyor.

Ortadır bence. Fakir olmasına imkan yok ama çok zengin de gözükmüyor. Evi falan da normal Orta seviye bir ev sonuçta
Konsolog Hakan Konsol Koleksiyonu yapıp güzel evi var ortadır bence yazmışsın eğer orta değil zengin çıkarsa bülent ersoy yada cristano ronaldo kadar para var mıdır o kadar bülent ersoy/cristano ronaldo gibi zengin desek abartılı mı olur bence?

O kadarda değil hocam normal klasik zenginler gibi düşün öyle milyoner falan değil.

Ki cristiano Ronaldo milyoner değil milyarder.

He ben Kişileri karıştırdım başkası sandım kusura bakmayın. Aklıma konsol oyun geldi benim nedense şimdi baktım. Adamın kanalının adını konsolog sandım

He ben Kişileri karıştırdım başkası sandım kusura bakmayın. Aklıma konsol oyun geldi benim nedense şimdi baktım. Adamın kanalının adını konsolog sandım
Cristano Ronaldo nun PlayStation konusunda Yüzlerce PlayStation u Anında alabileceği kesin Cristano Ronaldo nun lüks arabaları var bunları baya seviyor Peki onun konsolları varmıdır PlayStation çok rahat alabileceği kesin bence istemişmidir ilgilenmez mi PlayStation 5 Nintendo Switch 2 gibi şeyler yada xbox gibi şeyler istiyormudur varmıdır yok mu büyük ihtimal iddiaya göre onda duyduğuna göre onda konsollar var mı yok mu?

Ne diyon? Kişileri karıştırdığımı söyledim farkettiysen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…