Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 1 Mart 2022 #1 Arkadaşlar iyi günler. Gözümde sorun var ve yakın zamanda göz doktorua gideceğim. Kontakt lens almak istiyorum ama bunu almak için illa reçete olması şart mı, reçetesiz alamaz mıyım?
Arkadaşlar iyi günler. Gözümde sorun var ve yakın zamanda göz doktorua gideceğim. Kontakt lens almak istiyorum ama bunu almak için illa reçete olması şart mı, reçetesiz alamaz mıyım?
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #2 Reçete olamadan kaç numara vereceklerini nerden bilsinler.
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.532 Çözümler 5 1 Mart 2022 #3 Ben de almıştım. Doktor reçetenize yazıyor. Gözlükçüye gidip vermiştim reçeteyi o da ertesi gün lensi vermişti.
Ben de almıştım. Doktor reçetenize yazıyor. Gözlükçüye gidip vermiştim reçeteyi o da ertesi gün lensi vermişti.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 1 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Reçete olamadan kaç numara vereceklerini nerden bilsinler. Genişletmek için tıkla... Hocam numarasız olanları yok mu,onu bile alsam iyidir.
Silinen üye dedi: Reçete olamadan kaç numara vereceklerini nerden bilsinler. Genişletmek için tıkla... Hocam numarasız olanları yok mu,onu bile alsam iyidir.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #5 Krieger45 dedi: Hocam numarasız olanları yok mu,onu bile alsam iyidir. Genişletmek için tıkla... Numarasızsa sadece gözüne cam takmış olursun. Dinlendirici varsa bile yine doktorlar yazıyor.
Krieger45 dedi: Hocam numarasız olanları yok mu,onu bile alsam iyidir. Genişletmek için tıkla... Numarasızsa sadece gözüne cam takmış olursun. Dinlendirici varsa bile yine doktorlar yazıyor.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2022 #6 Krieger45 dedi: Hocam numarasız olanları yok mu,onu bile alsam iyidir. Genişletmek için tıkla... Derdin göz rengini değiştirmek ise olabilir.
Krieger45 dedi: Hocam numarasız olanları yok mu,onu bile alsam iyidir. Genişletmek için tıkla... Derdin göz rengini değiştirmek ise olabilir.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 1 Mart 2022 #7 Kunget dedi: Derdin göz rengini değiştirmek ise olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet,tam da üstüne bastınız işte o lensi nasıl alabilirim ?
Kunget dedi: Derdin göz rengini değiştirmek ise olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet,tam da üstüne bastınız işte o lensi nasıl alabilirim ?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2022 #8 Lensmarket'ten istediğin lens siparişini verebilirsin numaralı veya numarasız. Tek bilmen gereken göz numaranın ve çapının ne olduğu. Bunlar var tek boy; Starcolors II Numarasız Renkli Lens Starcolors II Numarasız lensini en uygun fiyat ve ücretsiz kargo ile lensmarket.com'dan satın alabilirsiniz. www.lensmarket.com
Lensmarket'ten istediğin lens siparişini verebilirsin numaralı veya numarasız. Tek bilmen gereken göz numaranın ve çapının ne olduğu. Bunlar var tek boy; Starcolors II Numarasız Renkli Lens Starcolors II Numarasız lensini en uygun fiyat ve ücretsiz kargo ile lensmarket.com'dan satın alabilirsiniz. www.lensmarket.com
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #9 Krieger45 dedi: Evet,tam da üstüne bastınız işte o lensi nasıl alabilirim ? Genişletmek için tıkla... Gözünde ki sorun göz rengi mi?
Krieger45 dedi: Evet,tam da üstüne bastınız işte o lensi nasıl alabilirim ? Genişletmek için tıkla... Gözünde ki sorun göz rengi mi?
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 1 Mart 2022 #10 Silinen üye dedi: Gözünde ki sorun göz rengi mi? Genişletmek için tıkla... Evet,hoşlanmıyorum gözlerimden.
Silinen üye dedi: Gözünde ki sorun göz rengi mi? Genişletmek için tıkla... Evet,hoşlanmıyorum gözlerimden.