Kontenjan 0 ile nakil yapılır mı?

EfeBey123321

Zeptopat
Daha fazla  
Ben tercihlerle bir yanlışlık yaptim meslek lisesi geldi. İstediğim okul OBP ile alıyor 83 ile alan okul benim OBP 89 ama kontenjan 0. nakil işlemlerinde ihtimalim nedir? Rica ediyorum yardımcı olun.

Ama açılacak boş kontenjanların yerine girme ihtimalim yok mu henüz 1. ve 2. nakil işlemleri var ya.

Peki liseler arası nakil yapma ihtimalim var mı mesela 1 2 ay çıkan okula gidip oradan istediğim okula gitme şansım nedir?

Dostum okullar açıldığında her hafta nakil hakkın var eğer o okuldan birisi başka bir okula nakil alırsa sende o okula gidebilirsin. Her hafta açıp bakarsın okulda boşluk var mı diye. Varsa gidersin.

okul müdürüyle falan çok kez konuştum puanım yüksek olduğu için genel olarak olumlu konuşuyorlar nakil aldıran falan varmış yani puanım yüksek olduğu içinde istiyorlar sadece sormak istediğim şey elbet nakil aldıran olur değilmi

okul müdürüyle falan çok kez konuştum puanım yüksek olduğu için genel olarak olumlu konuşuyorlar nakil aldıran falan varmış yani puanım yüksek olduğu içinde istiyorlar sadece sormak istediğim şey elbet nakil aldıran olur değilmi
Yani kesin birşey diyemeyiz ama olur muhtemelen dönem içinde.

peki dönem içerisindeki nakil işleminde müdür bize kolaylık sağlayamazmı

hocam okul tuttu şuan nakil işleminde benim yapmam gereken işlemler nedir
Hocam seçmeli ders seçmek için kağıt üzerinde birşeyler yapmaniz gerekebilir. Okula gidip bir mudurle gorusun yapmam gereken bisey var mi diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı