Kontenjan olmayan lisede kontenjan açılır mı?

Daha fazla  
Şu an gittiğim okul evimin uzağında kaldığığından dolayı servisle gidiyorum. Gittiğim servis şansıma okula ilk giden servis(1.30 saat erken gidiyor) olduğundan çok fazla uyku problemi çekiyorum 93 OBP'm var. Zar zorda olsa Musa Erdem'e geçebiliyorum ama kontenjan yok ne zamana açılma ihtimali var veya ne olursa açarlar bilen var mı?

Son düzenleme:
Şu an gittiğim okul evimin uzağında kaldığığından dolayı servisle gidiyorum. Gittiğim servis şansıma okula ilk giden servis(1.30 saat erken gidiyor) olduğundan çok fazla uyku problemi çekiyorum 93 obm'm var. Zar zorda olsa musa Erdem'e geçebiliyorum ama kontenjan yok ne zamana açılma ihtimali var veya ne olursa açarlar bilen var mı?

Hocam kaçıncı sınıfsınız ona göre analiz yapabiliriz.

Kardeşim kontenjan okuldan bir kişinin kaydını başka okula aldırır ise yada okulu bırakması durumunda açılır sürekli takip etmen lazım lise zamanında bende yaşadım aynı durumu.

Hocam kaçıncı sınıfsınız ona göre analiz yapabiliriz.
9.sınıfım.

Kardeşim kontenjan okuldan bir kişinin kaydını başka okula aldırır ise ya da okulu bırakması durumunda açılır sürekli takip etmen lazım lise zamanında bende yaşadım aynı durumu.

Siz sonraki yıla kadar beklemek zorunda kalmış mıydınız peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı