CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 29 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bu gamepadi almayı düşünüyorum iyi midir? https://www.hepsiburada.com/kontorland-ps4-dualshock-4-3m-kablolu-joystick-kol-p-HBV00000RG64M?magaza=SmartGameShop&wt_gl=cpc.6833.shop.nelk.video-games-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAgc-ABhA7EiwAjev-j2g1k7qurJZu2aWSQVkcABgZ5b77lvGB4HkqXhLgzpCmI7-z7nUQKRoCjEoQAvD_BwE
Arkadaşlar bu gamepadi almayı düşünüyorum iyi midir? https://www.hepsiburada.com/kontorland-ps4-dualshock-4-3m-kablolu-joystick-kol-p-HBV00000RG64M?magaza=SmartGameShop&wt_gl=cpc.6833.shop.nelk.video-games-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAgc-ABhA7EiwAjev-j2g1k7qurJZu2aWSQVkcABgZ5b77lvGB4HkqXhLgzpCmI7-z7nUQKRoCjEoQAvD_BwE
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Hayır, SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alın.
Hayır, SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alın.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 29 Ocak 2021 #3 Ankarali mert dedi: Hayır, SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alın. Genişletmek için tıkla... Neden benim attığım alınmaz.
Ankarali mert dedi: Hayır, SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alın. Genişletmek için tıkla... Neden benim attığım alınmaz.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 SeyitOkan dedi: Neden benim attığım alınmaz. Genişletmek için tıkla... Çooooooooooook kalitesiz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 29 Ocak 2021 #5 Ankarali mert dedi: Çooooooooooook kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Bana PS tarzı lazım arkadaki tuşlar ve tutuş önemli.
Ankarali mert dedi: Çooooooooooook kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Bana PS tarzı lazım arkadaki tuşlar ve tutuş önemli.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #6 SeyitOkan dedi: Bana PS tarzı lazım arkadaki tuşlar ve tutuş önemli. Genişletmek için tıkla... SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu alabilirsin.
SeyitOkan dedi: Bana PS tarzı lazım arkadaki tuşlar ve tutuş önemli. Genişletmek için tıkla... SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu alabilirsin.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 29 Ocak 2021 #7 Ankarali mert dedi: SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu kolu denedim elime tam oturmuyor.
Ankarali mert dedi: SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu kolu denedim elime tam oturmuyor.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #8 SeyitOkan dedi: Bu kolu denedim elime tam oturmuyor. Genişletmek için tıkla... MF Product Strike 0269 Oyun Kolu MF Product Strike 0269 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
SeyitOkan dedi: Bu kolu denedim elime tam oturmuyor. Genişletmek için tıkla... MF Product Strike 0269 Oyun Kolu MF Product Strike 0269 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 29 Ocak 2021 #9 Ankarali mert dedi: MF Product Strike 0269 Oyun Kolu MF Product Strike 0269 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Peki PC ile uyumlu mu yani ekstra kablo lazım mı?
Ankarali mert dedi: MF Product Strike 0269 Oyun Kolu MF Product Strike 0269 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Peki PC ile uyumlu mu yani ekstra kablo lazım mı?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #10 SeyitOkan dedi: Peki PC ile uyumlu mu yani ekstra kablo lazım mı? Genişletmek için tıkla... ps4 kolunu pc de kullanma - Google'da Ara Buna bakabilirsiniz.
SeyitOkan dedi: Peki PC ile uyumlu mu yani ekstra kablo lazım mı? Genişletmek için tıkla... ps4 kolunu pc de kullanma - Google'da Ara Buna bakabilirsiniz.