BatuhanOkumus Megapat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 300 TL bütçem var Xbox dizilişli bir gamepad arıyorum yani çarpraz joystickli bu gamepadi buldum alınır mı? Kontorland Xbox One -s-x Ve Pc Uyumlu Kablolu Joystick Kol Gamepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Kontorland Xbox One -s-x Ve Pc Uyumlu Kablolu Joystick Kol Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Alınmaz ise önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
300 TL bütçem var Xbox dizilişli bir gamepad arıyorum yani çarpraz joystickli bu gamepadi buldum alınır mı? Kontorland Xbox One -s-x Ve Pc Uyumlu Kablolu Joystick Kol Gamepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Kontorland Xbox One -s-x Ve Pc Uyumlu Kablolu Joystick Kol Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Alınmaz ise önerileriniz nelerdir?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.358 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 4 Ekim 2021 #2 Ben şu ürünü almıştım geçen sene. Hala kullanıyorum ve çok memnunum açıkçası. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu
Ben şu ürünü almıştım geçen sene. Hala kullanıyorum ve çok memnunum açıkçası. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 4 Ekim 2021 #3 Alınırda kontorland ne ara Xbox'a kol üretmeye başladı acaba yani genellikle PC ve PS için ürettiği kolları gördüm. Kontorland'da yan sanayi olarak gayet de başarılı PS2 ve PS3 de halenda kullanıyorum kollarını.
Alınırda kontorland ne ara Xbox'a kol üretmeye başladı acaba yani genellikle PC ve PS için ürettiği kolları gördüm. Kontorland'da yan sanayi olarak gayet de başarılı PS2 ve PS3 de halenda kullanıyorum kollarını.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.562 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #4 Hocam 300 TL'ye Orjinal 2. el Xbox One Gamepad'i bulursunuz, bence 2. el bir şeyler bakın. Konsol Aksesuarları ve Oyun Donanımları sahibinden.com'da - 2 Konsol Aksesuarları ve Oyun Donanımları uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! - 2 www.sahibinden.com
Hocam 300 TL'ye Orjinal 2. el Xbox One Gamepad'i bulursunuz, bence 2. el bir şeyler bakın. Konsol Aksesuarları ve Oyun Donanımları sahibinden.com'da - 2 Konsol Aksesuarları ve Oyun Donanımları uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! - 2 www.sahibinden.com