asil56 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Merhaba, IMac'ten PC'ye geçtim. Haliyle command tuşuna çok alışkınım. PC'deki CTRL tuşuyla bu tuşun işlevini değiştirebilir miyiz? Mac klavyesi kullanıyorum, ekteki görselde değiştirmek istediğim tuşları işaretledim. Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2021
Merhaba, IMac'ten PC'ye geçtim. Haliyle command tuşuna çok alışkınım. PC'deki CTRL tuşuyla bu tuşun işlevini değiştirebilir miyiz? Mac klavyesi kullanıyorum, ekteki görselde değiştirmek istediğim tuşları işaretledim. Çok teşekkürler.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 Sharpkeys yazılımını bulmuştum benzer bir ihtiyaç için ama deneme ihtiyacım olmadı. Açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılım, kullanmak çok zor değildi diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Sharpkeys yazılımını bulmuştum benzer bir ihtiyaç için ama deneme ihtiyacım olmadı. Açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılım, kullanmak çok zor değildi diye hatırlıyorum.