Eaglebearer7 Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Epic Games'ten God of War almak istiyorum fakat kontrolcü desteği var mıydı Steam'deki gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2023
Merhaba arkadaşlar, Epic Games'ten God of War almak istiyorum fakat kontrolcü desteği var mıydı Steam'deki gibi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 20 Mayıs 2023 #2 Bu genelde oyun ile alakalı bir şey. Baktığım zaman ise kol desteği var görünüyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.432 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Mayıs 2023 #3 Eaglebearer7 dedi: Merhaba arkadaşlar, Epic Games'ten God of War almak istiyorum fakat kontrolcü desteği var mıydı Steam'deki gibi? Genişletmek için tıkla... Bu konuda net bir bilgi yok. Deneyebilirsin. Eğer kol çalışmazsa oyunu Steam dışı oyun ekleden Steam kütüphanene ekle ve Steam üzerinden başlat.
Eaglebearer7 dedi: Merhaba arkadaşlar, Epic Games'ten God of War almak istiyorum fakat kontrolcü desteği var mıydı Steam'deki gibi? Genişletmek için tıkla... Bu konuda net bir bilgi yok. Deneyebilirsin. Eğer kol çalışmazsa oyunu Steam dışı oyun ekleden Steam kütüphanene ekle ve Steam üzerinden başlat.
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #4 Evet kontrolcü desteği var. DualSense geç Xbox kontrolcüsü ile bile oynayabiliyorsun.
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 20 Mayıs 2023 #5 Ben Death Stranding oyununu Epic Games üzerinden Dualshock 4 v2 ile DS4Windows uygulaması ile oynayabiliyorum ama Launcher değilde oyunun desteği var sanırım.
Ben Death Stranding oyununu Epic Games üzerinden Dualshock 4 v2 ile DS4Windows uygulaması ile oynayabiliyorum ama Launcher değilde oyunun desteği var sanırım.
ozgunsero Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 331 Çözümler 3 20 Mayıs 2023 #6 Oyunda kontrolcü desteği var evet. Ve kontrolcü ile çok güzel oynanıyor. Nereden aldığınız fark etmeksizin kontrolcü ile oynayabilirsiniz.
Oyunda kontrolcü desteği var evet. Ve kontrolcü ile çok güzel oynanıyor. Nereden aldığınız fark etmeksizin kontrolcü ile oynayabilirsiniz.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 Rona dedi: Bu konuda net bir bilgi yok. Deneyebilirsin. Eğer kol çalışmazsa oyunu Steam dışı oyun ekleden Steam kütüphanene ekle ve Steam üzerinden başlat. Genişletmek için tıkla... Steam sadece oyunu başlatıyor yanlış bilmiyorsam. Ben Valorant'ı öyle başlatıyordum kontrolcü desteklemiyordu yine.
Rona dedi: Bu konuda net bir bilgi yok. Deneyebilirsin. Eğer kol çalışmazsa oyunu Steam dışı oyun ekleden Steam kütüphanene ekle ve Steam üzerinden başlat. Genişletmek için tıkla... Steam sadece oyunu başlatıyor yanlış bilmiyorsam. Ben Valorant'ı öyle başlatıyordum kontrolcü desteklemiyordu yine.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 20 Mayıs 2023 #8 Ben abzu almıştım gamepad çalışmamıştı.
knklyn Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #9 sevenbatuemir dedi: Steam sadece oyunu başlatıyor yanlış bilmiyorsam. Ben Valorant'ı öyle başlatıyordum kontrolcü desteklemiyordu yine. Genişletmek için tıkla... Yalnızca oyun için kişiselleştirilebilir, topluluğun yaptığı kontrolcü ayarları var. Ben Sims 4 için denemiştim.
sevenbatuemir dedi: Steam sadece oyunu başlatıyor yanlış bilmiyorsam. Ben Valorant'ı öyle başlatıyordum kontrolcü desteklemiyordu yine. Genişletmek için tıkla... Yalnızca oyun için kişiselleştirilebilir, topluluğun yaptığı kontrolcü ayarları var. Ben Sims 4 için denemiştim.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.738 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #10 Niye Epic'ten alıyorsunki Steam varken?