- Makaleler
- 17
Daha fazla
İlk öncelikle bir mesaja, nasıl aynı sebepten 2 kere ceza verilebiliyor onu merak ettiğimi beyan etmek isterim. 1 saat “ceza” alacak iken 2 saat ceza aldım. Aynı zamanda ceza verilen mesaj üzerinde herhangi bir yanlış bilgilendirme bulunmamaktadır. Keza, çoğul da konuşmuyorum. Bahsettiğim açıklamanın daha genel bir açılımını zaten aşağıya link ve kanıt olarak bırakmışım. Bir tane insan evladı çıksın desin ki “hayır kardeşim, Patriot P200 SSD ile JD markasının modelleri aynı kontrolcüyü kullanmıyor” yahu cezanın açıklamasına “bir daha araştırmadan yazmayınız” diye uyarı veriyorsunuz. Araştırmayan sizin kendi moderatörünüz. Lütfen bunun bana izahını yapar mısınız? Forumda kaybolan 2 saatimi ve yediğim ceza puanlarının hesabını kim verecek? Eğer haklıysam ve adalet inancına sahipseniz sorumlulardan benim yerime hesap sorarsınız. Saygılarımla.
JD 120 özellikleri:
Kaynak: Rehber - Çok Kapsamlı SSD Seviye Listesi
James Donkey JD960 960 GB SSD İncelemesi
Patriot resmi sitesi SM2258XT kontrolcü kullandıkları modelin ayrıntılı özelliklerini belirtiyor.
info.patriotmemory.com
JD 120 özellikleri:
From smart : [SMI2258XT] [R0831B0 00] Controller : SM2258. FlashID: 0x89,0xcc,0xf9,0x32,0xaa,0x1,0x0,0x0 - Intel 32L(B0KB) TLC 768Gb/CE 384Gb/di |
James Donkey JD960 960 GB SSD İncelemesi
Patriot resmi sitesi SM2258XT kontrolcü kullandıkları modelin ayrıntılı özelliklerini belirtiyor.
Patriot Solid State Drives | Best 2021 Gaming SSDs
Patriot Memory offers information about Burst, Evlvr, & P300 Solid State Drives, the perfect way to enhance your computer performance. Learn more.

Son düzenleyen: Moderatör: