Konu üzerinden 1 günden fazla zaman geçti. Altına güncel olması açısından yorum yazdım fakat üstteki mesaj ile birleşti. Hatırlatmak amacıyla buraya da yazayım dedim. İlginiz için teşekkürler.
@Recep Baltaş@Ali Güngör ve diğer yöneticiler; Hocam gerçekten çok kaliteli ve sosyal aktif kullanıcı potansiyeli olan bi site olmuş tebrik ederim, sayenizde kasa toplama konusunda bişiler öğreniyorum ayrıca forumun diğer konularıda çok güncel.
@Ahmet Burak, konunuzu an itibariyle onayladım. Sisteme günlük çok fazla konu geldiği için her konuya hemen yetişmemiz mümkün değil. Değişiklikler yapılıyor ve yayınlanıyor.
Bütün herkesin yeni açacağı konular denetimden geçmektedir. Sosyali takip ederseniz herkeste bu olduğunu görebilirsiniz. Bekleyeceksiniz devamlı yeni konu açarsanız ceza alırsınız haberiniz olsun.
Bütün herkesin yeni açacağı konular denetimden geçmektedir. Sosyali takip ederseniz herkeste bu olduğunu görebilirsiniz. Bekleyeceksiniz devamlı yeni konu açarsanız ceza alırsınız haberiniz olsun.