Konu anlatım kitabı önerisi

506983

Decapat
Merhaba! Şu an 10. sınıfım ve 2. dönem açığa geçmeyi düşünüyorum ve bu yüzden konu anlatım kitapları almayı düşünüyorum. Ayrıca ileride dilden ilerlemek istediğim için şimdiden TYT'ye önem vermek gerekiyor. Önerebileceğiniz güzel TYT konu anlatım kitapları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu anlatım kitaplarından ziyade video ders kitaplarına yönelebilirsiniz. Daha faydalı olur bence.

Konu anlatım kitaplarından ziyade video ders kitaplarına yönelebilirsiniz. Daha faydalı olur bence.

Ah, pardon ben yanlış anlamışım. Video ders derken örnek vermek gerekirse "benim hocam" gibi YouTube kanallarını kitaplarını mı?
Video kitapları diyor. MEB ile bir alakası yok hocam.

Pardon eksik okumuşum düzelttim.

Bende öyle kitaplar almayı düşünüyorum. Bildiğiniz veya önerebileceğiniz güzel kaynaklar var mı? Ben benim Hocam'ın kitaplarını almayı düşünüyorum.
Mert Hoca'nın 70 Günde TYT Matematik serisi var. O sizin için faydalı olabilir. Dikkatinizi çekerse alabilirsiniz. Onun dışında biraz araştırma ile bulabilirsiniz.

Mert Hoca'nın 70 günde TYT matematik serisi var. O sizin için faydalı olabilir. Dikkatinizi çekerse alabilirsiniz. Onun dışında biraz araştırma ile bulabilirsiniz.

Sağ olun hocam, önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…