Konu güncelleme hakkında

Böyle bir şey düşünülmüyor.

Rehber konulara eklemek için rapor kısmını kullanabilirsiniz.
Eklemek veya düzenlemek istediğiniz kısmı moderasyon düzenleyecektir.

Rehber konuları icin sınırsız (en azindan 3-5 ay) düzenleme hakki konu sahibine verilmeli. Rehber konusu acan bir üyenin kotu niyeti olmaz bence, haksiz miyim?

Bu arada rapor ile guncelleme cok saglikli olmuyor. Resim, yazi boyutu, duzeni açısından.

Böyle bir şey düşünülmüyor.

Rehber konulara eklemek için rapor kısmını kullanabilirsiniz.
Eklemek veya düzenlemek istediğiniz kısmı moderasyon düzenleyecektir.
Rapor kısmı ile ekleme yapmanın özellikle görsel, tablo ve gruplamalarda çok zor olacağını düşünüyorum. Art niyeti engellemek adına konulara rehber ön eki getirilebilir, bu ayrıca rehber konularının daha iyi bir şekilde filtrelenmesini de sağlar.

Bence de rehber konularını güncelleyebilmeliyiz çünkü özellikle sistem tavsiyesi vereceğimiz zaman kur sürekli oynadığı ve stok durumu değiştiği için her gün güncellememiz gerekiyor. Bunu moderasyondan talep etmemiz de çok büyük bir yük oluşturur.

Fikir aslında güzel ama uygulamayan kişiler yüzünden moderasyona katacağı yük konu düzenlemeden çok daha fazla olabilir.

Birçok kullanıcı daha konu-soru ayrımı yapmadan konuyu ilk görünen kategoriye açıyor.

Sadece uzun mesaj düzenleme süresi için de o şekilde açan kullanıcılar olacaktır.

@Nisannn kullanıcı kulüpleri derken, ona nasıl bir düzenleme gelebilir?

Bu arada sistem tavsiyelerini aylık yapmanızı öneririm.

Fikir aslında güzel ama uygulamayan kişiler yüzünden moderasyona katacağı yük konu düzenlemeden çok daha fazla olabilir.

Birçok kullanıcı daha konu-soru ayrımı yapmadan konuyu ilk görünen kategoriye açıyor.

Sadece uzun mesaj düzenleme süresi için de o şekilde açan kullanıcılar olacaktır.

@Nisannn kullanıcı kulüpleri derken, ona nasıl bir düzenleme gelebilir?

Bu arada sistem tavsiyelerini aylık yapmanızı öneririm.
Çok haklısın ama ben de rehber hazırlıyorum, bir saat içinde tavsiye hazırlarken bile parça değiştirmek zorunda kaldım. Site yazmasam bu sefer "Nereden alacağız?"deniyor. Peki bir site açıp oradaki API kodunu buradaki konuya yapıştırsam (Twitter gönderisi ekler gibi) API'den güncellesem yasak mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı