J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.783 13 Mart 2019 #1 Bu forumda konu nasıl güncellenir, neden attığım yorum bir önceki yorumuma ilave gidiyor? Bi' bilgilendirin. Nereye konu açacağımı bilemedim. Ve konu sildirmek istiyorum, nasıl sildirebilirim kendi konumu?
Bu forumda konu nasıl güncellenir, neden attığım yorum bir önceki yorumuma ilave gidiyor? Bi' bilgilendirin. Nereye konu açacağımı bilemedim. Ve konu sildirmek istiyorum, nasıl sildirebilirim kendi konumu?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Mart 2019 #2 Aynı kullanıcının üst üste attığı mesajlar birleştirilir ve konu güncellenmiş olur. Silinen üye dedi: Ve konu sildirmek istiyorum, nasıl sildirebilirim kendi konumu? Genişletmek için tıkla... Konuyu rapor edin ama gerekli görmedikçe konu silmiyoruz.
Aynı kullanıcının üst üste attığı mesajlar birleştirilir ve konu güncellenmiş olur. Silinen üye dedi: Ve konu sildirmek istiyorum, nasıl sildirebilirim kendi konumu? Genişletmek için tıkla... Konuyu rapor edin ama gerekli görmedikçe konu silmiyoruz.