Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 5 Haziran 2018 #11 NookumPie dedi: Teknik konularda "Ben de aynı sorunu yaşıyorum." yazanları da rapor edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum bak, ya ben de ayni sorunu yasiyorsam söylemez miyim? Illa yeni konu mu acmak lazim ayni sorun icin.
NookumPie dedi: Teknik konularda "Ben de aynı sorunu yaşıyorum." yazanları da rapor edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum bak, ya ben de ayni sorunu yasiyorsam söylemez miyim? Illa yeni konu mu acmak lazim ayni sorun icin.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 5 Haziran 2018 #12 Neşeli Enginar dedi: Bunu bilmiyordum bak, ya ben de ayni sorunu yasiyorsam söylemez miyim? Illa yeni konu mu acmak lazim ayni sorun icin. Genişletmek için tıkla... Yerine göre evet. Genellikle sistemden sisteme fark ettiği için, bir çözüm herkes için geçerli olmayabilir. Bunu da düşünerek rapor edelim.
Neşeli Enginar dedi: Bunu bilmiyordum bak, ya ben de ayni sorunu yasiyorsam söylemez miyim? Illa yeni konu mu acmak lazim ayni sorun icin. Genişletmek için tıkla... Yerine göre evet. Genellikle sistemden sisteme fark ettiği için, bir çözüm herkes için geçerli olmayabilir. Bunu da düşünerek rapor edelim.