3 388877 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 522 Makaleler 1 3 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar öncelikle yazıma uygun bir konu seçeneği bulamadım biraz sallamasyon yaptım konuyu. Konu kilitleme nasıl yapılıyor? Mesaj gönderime kapalı yazıyor ya üstte. Nasıl mesaj gönderime kapalı hale getiriliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar öncelikle yazıma uygun bir konu seçeneği bulamadım biraz sallamasyon yaptım konuyu. Konu kilitleme nasıl yapılıyor? Mesaj gönderime kapalı yazıyor ya üstte. Nasıl mesaj gönderime kapalı hale getiriliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 3 Ocak 2021 #2 Öncelikle, neden kilitlemek istiyorsunuz? Çözülen bir konunuz varsa o konuyu raporlayabilirsiniz. Sorunuzun cevabı: Kilitleyemezsiniz. Konu kilitleme yetkisi, moderatör veya yöneticilerin sahip olduğu bir yetkidir.
Öncelikle, neden kilitlemek istiyorsunuz? Çözülen bir konunuz varsa o konuyu raporlayabilirsiniz. Sorunuzun cevabı: Kilitleyemezsiniz. Konu kilitleme yetkisi, moderatör veya yöneticilerin sahip olduğu bir yetkidir.