Konu: Masturbasyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Öncelikle hiç kimsenin utanması gereken bir şey değil. İnsan için bir ihtiyaçtır. Yapmadığınız taktirde kendisi boşalır. Yapacağım alıntı yazısında bunların hepsi var. Türkiye bu konuda çok bilgisiz. Ben zamanın da araştırmıştım. Ve araştırmadan önce çevremde çok cahil bilgiler dönüyordu. Ve sizler için bir kez daha araştırdım. Forumda genç nüfus oldukça fazla ve bu güzel bir şey...

Kaynak: Masturbasyon Nasıl Yapılır Zararları Nelerdir Zararı Varmıdır

Benim zamanımda sıkça sorulan bir cahil bilgilerden birini buldum sizin için.

Soru şöyle:

Cevap:

Kaynak: Masturbasyon Yapmak Zararlı mıdır?

Çekinmeyin! Araştırın! Bilgilenin!

Ayrıca bir diğer konu kızlar için, kızlık zarı... Ülkemizde namus diye nitelendirilen şeyin doğrusunun ne olduğunu öğrenelim.

Kaynak: Kızlık zarı ne işe yarar? - Hemen Sağlık

Erkeklerin milli olduğunda duyduğu gururu kadınların duymaması için hiç bir neden yok. Yani ilerde bir kız sevdiğinizde kızın bakire olup olmadığını kontrol etmeyin. Evlendikten sonra kıza hayatı zindan etmeyin. Tek farkımız var. Biz ilişkiye girdiğimizde belli olmuyor ama kadınların belli oluyor. Bu onların suçu değil. Biyolojik olarak vücudun korunmasında önemli bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…