B Batuhan Görkem Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #11 Samet Akman dedi: Adamın dediği doğru. Neden şaşırıyorsunuz. Bilmeyenler olabilir, bilgi iyi bir şey. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. Yanlış bildiğim şeyleri öğrendim.
Samet Akman dedi: Adamın dediği doğru. Neden şaşırıyorsunuz. Bilmeyenler olabilir, bilgi iyi bir şey. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. Yanlış bildiğim şeyleri öğrendim.
ardabrke34 Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 303 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 15 Mayıs 2014 #12 Sadece Technopat adında bir siteye yakıştırmadım. Ama bu benim fikrim. Kimseyede karışmam. Zaten karışamam.
Sadece Technopat adında bir siteye yakıştırmadım. Ama bu benim fikrim. Kimseyede karışmam. Zaten karışamam.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #14 Konu sayesinde içimezdeki bazı garipleri de görmüş olduk. Teşekkürler @TpszTelevizyon.
P pusat57 Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #15 Bu sitede böyle konu açmak yürek ister Ben olsam tepki görürüm diye açamazdım. Tebrikler @TpszTelevizyon
Bu sitede böyle konu açmak yürek ister Ben olsam tepki görürüm diye açamazdım. Tebrikler @TpszTelevizyon
L Love Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 228 Çözümler 1 15 Mayıs 2014 #16 Dini açıdan caiz değil ama.
P pusat57 Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #17 Silinen üye dedi: Dini açıdan caiz değil ama. Genişletmek için tıkla... Müslüman 1 kişi haftada 1 kere Gusül abdesti alması farz'dır ama.
Silinen üye dedi: Dini açıdan caiz değil ama. Genişletmek için tıkla... Müslüman 1 kişi haftada 1 kere Gusül abdesti alması farz'dır ama.
H Hastai Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #18 Ne yazık ki böyle oluyor hocam. Tabu haline gelmiş ne yaparsın. Su içmek ne kadar ihtiyaç ise cinsellik de ihtiyaç. Yapmazsan sağlıksız. Atılması gerek spermlerin.
Ne yazık ki böyle oluyor hocam. Tabu haline gelmiş ne yaparsın. Su içmek ne kadar ihtiyaç ise cinsellik de ihtiyaç. Yapmazsan sağlıksız. Atılması gerek spermlerin.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #19 Caiz değil mi?
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #20 Silinen üye dedi: Müslüman 1 kişi haftada 1 kere Gusül abdesti alması farz'dır ama. Genişletmek için tıkla... Ülkede ki erkeklerin yarısı her gün abdest alıyor desek yeridir
Silinen üye dedi: Müslüman 1 kişi haftada 1 kere Gusül abdesti alması farz'dır ama. Genişletmek için tıkla... Ülkede ki erkeklerin yarısı her gün abdest alıyor desek yeridir