Konu oluşturduktan sonra ceza atılması

353380

Kilopat
Makaleler
1
Selam dostlarım, bu konumda nefret ettiğim durumdan bahsedeceğim. Mesela adam konu oluşturuyor, işte şu oyunda FPS düşmesi yaşıyorum, ekran kartını yazıyor ama işlemci ve RAM yazmıyor. Biz sorana kadar çoktan ceza yemiş oluyor ve biz de yardımcı olamıyoruz. Bu duruma alternatif çözümler bulunursa çok iyi olur diye düşünüyorum. İyi forumlar herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten sorununu kendi çözemeyen insanların belli başlı donanımlarından bir haber olması veya yazmayı unutması muhtemel ve sık karşılaşılan bir durum. Harbiden böyle olması yanlış.

Kendi konusunda ceza yememesi gibi bir şey olabilir. Diğer konulara yazma cezası falan.
Zaten ilk üyeler çok fazla yazım kurallarına dikkat etmiyor. Yetki kısıtlamasız uyarı gelse fena olmaz.

@emircanunlts arkadaşın da dediği gibi olsun bence. Mesela ben bir konu açtım, adamlar bir soru sormuş sistemim hakkında. Cevap veremiyorum ki yardımcı olsunlar. Bir de cezam 1 saatlikti, o kadar bekledim ki.

Zaten sorununu kendi çözemeyen insanların belli başlı donanımlarından bir haber olması veya yazmayı unutması muhtemel ve sık karşılaşılan bir durum. Harbiden böyle olması yanlış.
Bence de haklısınız, Technopat'da yardım isteyen herkes teknolojiden çok iyi anlayan insanlar değil, zaten teknolojiden anlasa kendi sorununu çözerdi muhtemelen; eksik teknik bilgi vermiş diye ceza verilmesi yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…