- Makaleler
- 4
Merhaba,
Bir arkadaşım çok istemesi üzerine arızalı kartını satmak için hesabı ona verdim, kart hurda olduğunu düşünerek düşük fiyat çekilmişti normalde bu fiyata satılmamalı, piyasanın seyrini değiştirmeye yol açabilir. Rica edeceğim bu konuyu siliniz. Evet açtığım konudan ben sorumluyum fakat bu benim için gerçekten önemli. Fiyatı silseniz de benim için yeterli olur.
Bahsi geçen konu;
www.technopat.net
Bir arkadaşım çok istemesi üzerine arızalı kartını satmak için hesabı ona verdim, kart hurda olduğunu düşünerek düşük fiyat çekilmişti normalde bu fiyata satılmamalı, piyasanın seyrini değiştirmeye yol açabilir. Rica edeceğim bu konuyu siliniz. Evet açtığım konudan ben sorumluyum fakat bu benim için gerçekten önemli. Fiyatı silseniz de benim için yeterli olur.
Bahsi geçen konu;
Satıldı: Arızalı MSI RTX 3080 10 GB Ventus
Ürün 1 hafta önce yurt dışından alınmıştır, kart fabrika çıkışlı chipset arızalıdır, yani bu demek oluyor ki çalışmıyor sağlam değildir! Normalde ürün değişim yapılabilir fakat sahibi acemilik yapıp içini açtığı için hem garanti bitmiş olup, hem de chipsette hasara neden olmuştur tamiri mümkün...